in

Στα 69 της, χρυσοπληρώνεται ως μοντέλο [PICS]

Τι κι αν επαγγέλλεται μοντέλο από τα 15, η μητέρα του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Tesla, Ελον Μασκ, γνωρίζει τώρα, στα 69 της, μεγάλη επιτυχία στον χώρο της μόδας και απ΄ότι φαίνεται το απολαμβάνει.
Σε μία εποχή που τα στερεότυπα της ηλικίας πάνω στο ντεφιλέ έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα, διάσημοι οίκοι αποδεικνύουν πως τα 50 είναι τα 20, βάζοντας μεσήλικες γοητευτικές γυναίκες να φωτογραφίζονται με τις δημιουργίες τους.

Σε αυτό φαίνεται να πάτησε και η Μάγια Μασκ, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν έχει σταματήσει να υπογράφει συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας.
 Με τον γιο της, Έλον Μασκ.
«Μόλις τώρα ξεκινάω ως μοντέλο», είχε μάλιστα παραδεχθεί η ίδια σε συνέντευξή της στο BBC.
Η ίδια πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με την IMG Models, το ίδιο πρακτορείο που εκπροσωπεί top models της εποχή μας, όπως η Ζιζέλ Μπούντχεν και η Τζιτζί Χαντίντ, ενώ η Μάγια δεν προλαβαίνει να φωτογραφίζεται για εξώφυλλα περιοδικών.

Εγινε εξώφυλλο στο περιοδικό Elle στον Καναδά, στο New York Magazine, ακόμη και στην κορεάτικη Vogue, ενώ πρωταγωνιστεί ως η γηραιότερη πρέσβειρα ομορφιάς στην εταιρία καλλυντικών Cover Girl.

Η στιλάτη γιαγιά μάλιστα πιστεύει πως από τα πιο έξυπνα πράγματα που έχει κάνει ήταν το να σταματήσει να βάφει τα μαλλιά και να τα αφήσει λευκά, πράγμα που βοήθησε στην καριέρα της.
Η Μάσκ μάλιστα έχε δηλώσει πως ετοιμάζει κάθε μέρα όλα της τα γεύματα και τα σνακ της, ενώ πριν την πασαρέλα ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής για δύο εβδομάδες προκειμένου να χωρέσει στο βρετανικό μέγεθος που φορούν τα μοντέλα.

Εκτός από το μόντελινγκ πάντως, η ίδια φροντίζει να περνά χρόνο με τα 10 εγγόνια της, αλλά καιανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram, στο οποίο έχει πάνω από 90.000 ακόλουθους.

Πηγή:  iefimerida.gr