Menu
in

Στα Χανιά ο Τσίπρας – ΒΟΑΚ και αεροδόμιο Καστελίου στο επίκεντρο [VIDEO – PICS]

Απο τα Χανιά φαίνεται ότι ξεκινά ο πρωθυπουργός σειρά επαφών και επισκεψέων στις περιφέρειες, προκειμένου να διαπιστώσει όπως είπε πώς προχωρά η υλοποίηση των εξαγγελιων
Σε συνάντηση που είχε στην αντιπεριφέρεια Χανίων με τον περιφερειαρχη Κρήτης αλλα και τους θεσμικούς φορείς της πολης, ανέφερε ότι θα εξεταστούν εργα που αφορούν στον νομό και σε περιοχές όπως η Παλαιόχωρα, Καντανος και ο Αποκόρωνας. Ωστόσο, όπως τόνισε στόχος του είναι να δοθεί έμφαση και σε θέματα ιδιαίτερης σημασίας για τα Χανιά, όπως η μεταφορά του στρατοπεδου Μαρκοπούλου.
Επιπλέον, δήλωσε πώς με τον περιφερειάρχη θα εξετάσουν εκτενώς τις εξελίξεις στο εργο του ΒΟΑΚ καθώς και του αεροδρομίου στο Καστελι.
Ο πρωθυπουργός υποστήριξε, ότι τα τρία τελευταία χρόνια έχουν δρομολογηθεί ικανοποιητικές πιστώσεις για την Κρήτη ωστόσο σημασία εχει να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές δυσκολίες.
“Είμαστε εδώ για να εξετάσουμε πώς εξελίσσονται τα πράγματα και ποιες δυσκολίες υπάρχουν, ώστε να δούμε το δρόμο για το πώς πρέπει συλλογικά να κουβεντιάζουμε, να συνθέτουμε και να καταλήγουμε σε αποφάσεις για την αναπτυξιακή πολιτική του κάθε τόπου. Αυτό που έχει σημασία είναι να ελέγξουμε, την ταχύτητα υλοποίησης και τα προβλήματα. Διότι, αν καταφέρουμε να υλοποιήσουμε όλα όσα μαζί σχεδιάσαμε, τότε θα έχουμε μία σημαντική εξέλιξη, για κάθε Περιφέρεια ξεχωριστά”, κατέληξε ο κ. Τσίπρας.
Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, υποδέχθηκαν, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ,ο Αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής, ενώ πριν την μεγάλη σύσκεψη που γίνεται τώρα, προηγήθηκε ενημερωτική συνάντηση για τα μεγάλα έργα της Κρήτης ανάμεσα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη
Στη συνέχεια, της ημέρας ο κ. Τσίπρας, που συνοδεύεται από τον Πάνο Σκουρλέτη, τον Ανδρέα Ξανθό, τον Γιώργο Σταθάκη και τον Παύλο Πολάκη, θα επισκεφθεί το ΤΟΜΥ Χανίων.
Ο κ. Τσίπρας, αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμα του στην πόλη, θα επισκεφθεί την μαρτυρική Κάνδανο, όπου θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων από τα ναζιστικά στρατεύματα.
Εφόσον υπάρχει χρόνος, πριν την Κάνδανο θα επισκεφθεί το νέο Αρχαιολογικό μουσείο Χανίων.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε απόσταση αρκετών μέτρων και περιορισμένοι από την Αστυνομία, βρίσκονται οι πολίτες που λίγο νωρίτερα διαμαρτύρονταν κρατόντας αφίσες με την φωτογραφία του Πρωθυπουργού.
 





 
 



 
https://www.youtube.com/watch?v=0qq7s4tJ_OM
https://www.youtube.com/watch?v=vkn6vclArOE
ΠΗΓΗ: flashnews.gr

Leave a Reply

Exit mobile version