in , , ,

Στα Λακώνια δίνουν ζωή με νέα δέντρα.

Συνεχίζουν τις δράσεις τους οι πολιτιστικοί σύλλογοι στην περιοχή των Λακωνίων και την φορά αυτή ενώνουν δυνάμεις για το κοινό καλό και για να γίνει το καλό καλύτερο χρειάζονται και την βοήθεια από όλους εμάς.
 
Στα πλαίσια του προγράμματος δεντροφύτευσης που διοργανώνουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΛΑΚΩΝΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ, την Κυριακή 20/11/15 και ώρα 11.30 έξω από το γραφείο του συλλόγου έξω Λακωνίων θα γίνει η συνάντηση των μελών αλλά και των εθελοντών για το ξεκίνημα της δράσης.
 
Η προμήθεια των δέντρων έχει εξασφαλιστεί, τα εργαλεία επίσης οπότε μένει μόνο η παρουσία όλων όσων μπορούν και θέλουν για να βοηθήσουν σε αυτή την δράση που ξεκινά την Κυριακή και θα κρατήσει μια ολόκληρη ζωή καθώς τα δέντρα θα μεγαλώνουν διαρκώς και ο κάθε ένας που θα έχει βοηθήσει θα νοιώθει και την ικανοποίηση βλέποντας τα να βρίσκονται εκεί και να αναπτύσσονται για χρόνια πολλά.
 
Αξίζει λοιπόν η συλλογική προσπάθεια όλων μας, για το περιβάλλον και τον τόπο μας. Τηλέφωνα επικοινωνίας για συμμετοχές 6944245953 κα. Μαρία και 6983692249. Κα Λιανα.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.