in , ,

Σταυρό στον ικανότερο…

…γράφει ο Θάνος Κορομπύλιας.

 

Αυτό το επιπλέον που έχουμε χρέος σαν πολίτες που θα ψηφίσουμε την Κυριακή είναι η επιλογή του υποψήφιου βουλευτή που θα κάνουμε να είναι αυτή του ικανότερου.

Στο νομό Λασιθίου σταυρώνουμε ένα υποψήφιο ενώ οι βουλευτές που θα εκλεγούν από το νομό παραμένουν 2, γεγονός που σημαίνει ότι η κοινοβουλευτική μας εκπροσώπηση παραμένει ιδιαίτερα αδύναμη.

Το θέμα είναι αυτοί που θα εκλεγούν να είναι ικανοί να υπερασπιστούν τις ανάγκες της κοινωνίας και να  δράσουν ενωτικά για το Λασίθι, να εργαστούν πολύ για την χώρα.

 

Διαπιστώνουμε ότι το προφίλ και το περιεχόμενο των 300 την\ς Ελληνικής βουλής δεν είναι αυτό που θα μπορούσε να πάει την χώρα μπροστά.

 

Ο μέσος όρος δεν τιμά καθόλου την χώρα κι τους πολίτες της, αν και οι επιλογές όσων βρίσκονται στην βουλή είναι επιλογές των πολιτών.

 

Ας επιλέξουμε λοιπόν την Κυριακή  ανθρώπους ικανούς, που γνωρίζουν και ξέρουν πως να δίνουν μάχες διεκδίκησης για την κοινωνία και τα μέλη που την απαρτίζουν, αυτοί που δεν βλέπουν το δέντρο μόνο και χάνουν ολόκληρο το δάσος, αυτοί που έχουν δημιουργήσει πριν γίνουν πολιτικοί και δεν έχουν απλά γεννηθεί να είναι πολιτικοί ή ακόμα χειρότερα δεν έχουν διοριστεί πολιτικοί να είναι.

 

Ο τόπος μας, η χώρα μας θέλουν ανθρώπους εργατικούς και όχι ατσαλάκοτους, ανθρώπους με όραμα και τρόπο να το κάνουν πράξη, βουλευτές που θα ενώνουν και όχι θα διασπούν.

 

Αυτούς που δεν χτυπούν το χέρι στο τραπέζι για να κάνουν θόρυβο και να εντυπωσιάσουν, αυτούς που δεν λένε λόγια που δεν έχουν πίσω τους τίποτα και κυρίως αυτούς που λένε την αλήθεια και κοιτούν τους πάντες στα μάτια.

 

Να μην σταυρώσουμε το γερασμένο, όχι ηλικιακά, σύστημα, να μην δώσουμε κανένα άλλοθι σε κανένα σε βάρος του σήμερα και του αύριο του τόπου μας.

 

Την ευθύνη της εκλογής των 2 επόμενων βουλευτών του νομού την έχουμε εμείς, οι πολίτες, οι Λασιθιώτες.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ