in

Σοκ: 22χρονη πρωταθλήτρια ρυθμικής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας (VIDEO)

η τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής, Αλεξάντρα Σολντάτοβα, βρίσκεται σε ψυχιατρική πτέρυγα κλινικής μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.
Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ρωσίας, η 22χρονη Ρωσίδα νοσηλεύτηκε την Τετάρτη σε νοσοκομείο της Μόσχας, με πολλαπλά τραύματα στο αριστερό της χέρι, τα οποία προκλήθηκαν από την προσπάθειά της να κόψει τις φλέβες της.

Μάλιστα, η νεαρή αθλήτρια διαγνώστηκε με βουλιμία, ενώ όπως αναφέρει το πρακτορείο TASS, η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή και φαίνεται να διέφυγε του κινδύνου.
Ωστόσο, η προπονήτρια της, Άννα Ντιατσένκο, διαψεύδει τις αναφορές περί αυτοκτονίας, τονίζοντας ότι η Σολντάτοβα έχει υποβληθεί απλώς σε μια σειρά ιατρικών εξετάσεων, γεγονός που της επιβεβαίωσε μέσω τηλεφώνου η ίδια την Τετάρτη.
«Δεν υπήρξε απόπειρα αυτοκτονίας. Η κατάστασή της είναι καλή και αύριο θα βγει από το νοσοκομείο», δήλωσε σε τοπικά Μέσα. «Χθες το πρωί η Αλεξάντρα με κάλεσε από το νοσοκομείο και μου είπε να μην ανησυχώ, καθώς έχει υποβληθεί σε ορισμένες ιατρικές εξετάσεις . Αυτό που ακούω τώρα (αναφορές για απόπειρα αυτοκτονίας) είναι ένα τεράστιο σοκ για μένα, όπως και για όλους», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: sportdog.gr