in

Σοβαρό τροχαίο στην εθνική με έναν εγκλωβισμένο και τέσσερις τραυματίες! [PICS]

Σοβαρό τροχαίο με την εμπλοκή τριών οχημάτων στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας σημειώθηκε στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, 5 άτομα έχουν εμπλακεί, εκ των οποίων ένα, λόγω και της σφοδρής σύγκρουσης εγκλωβίστηκε στο κατεστραμμένο του όχημα, 2 είναι τραυματίες και οι υπόλοιποι δύο πιθανότατα βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση.

 
Στο σημείο ειδοποιήθηκε άμεσα και έσπευσε αστυνομία, ΕΚΑΒ και η ΕΜΑΚ, η τελευταία με 2 οχήματα για τον απεγκλωβισμό του ηλικιωμένου, ενώ ήδη 2 ασθενοφόρα βρέθηκαν επί τόπου στο σημείο και κλήθηκε να συνδράμει και τρίτο.
 

 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν δυο αυτοκίνητα και ένα αγροτικό ενώ αδιευκρίνιστες παραμένουν οι αιτίες και το πώς έγινε η σύγκρουση.

Άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν επιτυχώς  να απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια του  κατεστραμμένου αυτοκινήτου έναν 70χρονο που μεταφέρθηκε με τραύματα στο ασθενοφόρο και εν συνεχεία στο νοσοκομείο.
 

 
 
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία και οι πέντε τραυματίες δεν φαίνεται να κινδυνεύουν και μεταφέρονται με ορθοπεδικά κυρίως τραύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου .
 

   

 
ΠΗΓΗ: neakriti.gr