in , ,

Σκότωσε αδελφή, πατέρα και αυτοκτόνησε.

Περιστατικό τραγικό στην Ιεράπετρα λίγο πριν όταν στις 6.30 όταν για άγνωστους λόγους αδελφός σκότωσε την αδελφή του, τον πατέρας τους και αυτοκτόνησε.

 Τα θύματα και ο αυτόχειρας έχουν ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο της πολης ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θήτης και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Τριπλό φονικό εκτυλίχθηκε μέσα σε μια παλιά ισόγεια κατοικία στο κέντρο της πόλης της Ιεράπετρας, στην περιοχή της Ελεούσας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 6 και μισή το απόγευμα έγινε το φονικό και οι λόγοι όπως ανέφεραν οι πρώτες μαρτυρίες της μητέρας του δολοφόνου, ήταν οικονομικοί μετά από έντονη συζήτηση που έγινε στο σπίτι για το διαχωρισμό της περιουσίας.

Από τα πρώτα στοιχεία, όπως έχουν γίνει γνωστά, ο 53χρονος φαρμακοποιός, γιός του ζεύγους που είχε το σπίτι, σκότωσε με όπλο τον 75χρονο πατέρα του και την 42χρονη αδερφή του και στη συνέχεια έβαλε και ο ίδιος τέλος στη ζωή του. 

Δίπλα από το σημείο που βρέθηκε εκείνος νεκρός, είχε αφήσει σημείωμα που ανέφερε ότι αφήνει την περιουσία του στο σκοπευτικό όμιλο Ιεράπετρας, καθώς ήταν μέλος τα τελευταία χρόνια και είχε και υπό την κατοχή του το όπλο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες του αστυνομικού τμήματος, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και σε λίγη ώρα αναμένεται να φθάσει και ο ιατροδικαστής από το Ηράκλειο για να διερευνήσει τις αιτίες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα.

Να σημειωθεί ότι η άλλη αδερφή του αυτόχειρα, πριν από λίγα χρόνια πέθανε μετά από πολύμηνη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

με στοιχεία απο το http://www.radiolasithi.gr