in , ,

Σκούπα στο ΓΝΑΝ, ανάσα απο την απομάκρυνση άχρηστου εξοπλισμού, photos

Απομάκρυνση Άχρηστου Εξοπλισμού από το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Η Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» ενημερώνει τους πολίτες για τα ακόλουθα:
Η σημαντική αύξηση της χρηματοδότησης του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας με τη συνδρομή της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, η κοινή προσπάθεια χρηστής οικονομικής διαχείρισης και η αναζήτηση πρόσθετων πηγών χρηματοδότησης κατά την τελευταία διετία, είχε ως αποτέλεσμα την προμήθεια μεγάλης ποσότητας νέου βιοϊατρικού και λοιπού πάγιου εξοπλισμού και την ανακαίνιση του μεγαλύτερου μέρους των κλειστών και αδιάθετων χώρων της παλιάς πτέρυγας (οι οποίοι για πολλά έτη χρησιμοποιούνταν ως αποθήκες άχρηστου εξοπλισμού) και την ανάπτυξη ωφέλιμων χώρων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας.
 
Όπως ήταν αναμενόμενο (δεδομένης και της στενότητας των χώρων του νοσοκομείου γενικά), αυτό είχε ως συνέπεια τη συσσώρευση μεγάλης ποσότητας παλαιού και άχρηστου εξοπλισμού στους υπόγειους χώρους του νοσοκομείου, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του. Για την απομάκρυνση του άχρηστου αυτού εξοπλισμού και τη μεταφορά του σε χώρο προσωρινής αποθήκευσης, την Τρίτη 19-03-2019 οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση, με τη συνδρομή του Δήμου Αγίου Νικολάου και τοπικής ιδιωτικής εταιρείας. Η απομάκρυνση του εξοπλισμού αυτού δίνει μεγάλη ανάσα στο νοσοκομείο, βελτιώνει και καθιστά ασφαλέστερη και ομαλότερη τη λειτουργία του και διευκολύνει την εργασία των εργαζομένων.
 
Η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες εργαζόμενους του νοσοκομείου για την αποτελεσματικότητα και την πέραν των αρμοδιοτήτων τους φιλότιμη και σκληρή εργασία, τους εργαζόμενους του Δήμου Αγ. Νικολάου για την ταχύτητα και την επίσης φιλότιμη και σκληρή εργασία τους, το Δήμαρχο Αγ. Νικολάου για τη συνδρομή και την παραχώρηση χώρου προσωρινής αποθήκευσης και τη μεταφορική εταιρεία που συνεργαστήκαμε για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα.
 
Επισυνάπτεται σχετικό φωτογραφικό υλικό.
 
Η Διοικήτρια
 
Μαρία Σπινθούρη