in ,

Σε πανικό βρίσκεται η γερμανική κυβέρνηση και η Ά.Μέρκελ

του Βασίλη Καπούλα

Σε πανικό βρίσκεται η γερμανική κυβέρνηση και η Ά.Μέρκελ μετά τη νέα τρομοκρατική ισλαμιστική επίθεση που συνέβη στο Μόναχο. Δράστης ένας Ιρανό-Γερμανός μοναχικός λύκος ο οποίος πιθανότατα είχε και συνεργούς. Η Α.Μέρκελ μετά τις πρωτοφανείς αντιδράσεις που μέσα σε λίγα λεπτά γενικεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε εντολή να “μαζέψει” η γερμανική Αστυνομία τα περί “συντονισμένης τρομοκρατικής επίθεσης” και “τριών δραστών”.
Ταυτόχρονα άρχισε να διαρρέεται στα γερμανικά ΜΜΕ το προφίλ ενός παράφρονα ναζιστή ο οποίος φώναζε “γαμ τους Τούρκους”.
Η πραγματικότητα απέχει πάρα πολύ από αυτό που μέσα στον πανικό τους προσπάθησαν να παρουσιάσουν οι Γερμανοί.
Πρώτα τα αμερικανικά ΜΜΕ CNN και FOX μετέδωσαν αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες ή οποίοι άκουσαν έναν από τους δράστες να φωνάζει “Ο Αλλάχ είναι μεγάλος” την ώρα των πυροβολισμών.
Μάλιστα η μαρτυρία γυναίκας ήταν εξαιρετικά διαφωτιστική:
“Bγήκα έξω από την τουαλέτα και άκουσα συναγερμό, μπαμ μπαμ μπαμ είπε στο CNN. Σκοτώνει τα παιδιά. Τα παιδιά είχαν καθήσει να φάνε. Δεν μπορούσαν να διαφύγουν. Ο δράστης φώναζε “Αllax u Akbar”!
Δεύτερο στοιχείο. Σε μια χώρα που η οπλοφορία και η οπλοκατοχή έχουν ισχυρές απαγορεύσεις πώς βρέθηκε 18χρονος με ΑΚ στα χέρια;
Τρίτον, αν όντως ήθελε να σκοτώσει Τούρκους γιατί δεν το έκανε σε περιοχή τους ή κάποια γειτονιά τους;
Τέταρτον, ανέκαθεν οι τρομοκράτες βρίσκουν “παράθυρο ευκαιρίας” την ημέρα Παρασκευή γιατί είναι το τέλος της εβδομάδας και τα μέτρα ασφαλείας είναι πιο χαλαρά. Ταυτόχρονα όμως σύμφωνα με το Κοράνι είναι ιδιαίτερη μέρα λόγω προσευχών και δέησης προς τον Αλλάχ (Khutbah) που εξαγνίζει σύμφωνα με το Ισλάμ.
Πέμπτον, μην ξεχνάμε ότι η Γερμανική Αστυνομία προσπαθούσε να αποκρύψει τα αλλεπάλληλα περιστατικά βιασμών στην Κολωνία….
Έκτον, το ISIS μπορεί ουσιαστικά να μην ανέλαβε ήδη την ευθύνη αλλά οι υποστηρικτές του έβγαλαν ανακοίνωση και το γιορτάζουν από χτες το βράδυ.
«Ευχαριστούμε τον Θεό, μακάρι ο Θεός να φέρει ευημερία στους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους» γράφει ένας χρήστης σε ένα μήνυμα που ανήρτησε στην αραβική γλώσσα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, σε έναν λογαριασμό του οποίου οι χρήστες συχνά διατυπώνουν τον ενθουσιασμό τους για τις επιθέσεις που διαπράττει η τζιχαντιστική οργάνωση.
«Το Ισλαμικό Κράτος εξαπλώνεται στην Ευρώπη» γράφει ένα άλλο tweet, επίσης γραμμένο στην αραβική γλώσσα, το οποίο αναρτήθηκε σε έναν άλλο λογαριασμό επίσης φίλα προσκείμενο στο Ισλαμικό Κράτος.
Έβδομον, γιατί για έναν και μοναδικό παράφρονα η Αυστρία στέλνει ειδικές δυνάμεις στο Μόναχο; Δεν μπορεί η γερμανική αστυνομία και οι επίλεκτες ειδικές δυνάμεις της να αντιμετωπίσουν έναν και μοναδικό παράφρονα-ναζί; Όπως έγινε γνωστό η Αυστρία στέλνει τις ειδικές δυνάμεις Cobra προς υποστήριξη των γερμανικών δυνάμεων. Αυτό ανακοίνωσε ο Konrad Kogler, διευθυντής Δημόσιας Ασφάλειας
Η EKO Cobra (Einsatzkommando Cobra) είναι η αντιτρομοκρατική ειδική μονάδα της Αυστρίας και είναι υπό τον έλεγχο του Υπουργείου Εσωτερικών και ειδικεύεται σε περιπτώσεις απαγωγών και αεροπειρατειών.
Όγδοον, για έναν παράφρονα ναζί η Ά.Μέρκελ συγκαλεί εκτάκτως το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο Ασφαλείας ενώ χτες υπήρχαν σκέψεις να τεθεί όλη η Γερμανία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Στο Συμβούλιο θα πάρουν μέρος η υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάικο Μάας, ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο υπουργός Ανάπτυξης Γκερντ Μούλερ και ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ, ο οποίος αμέσως μετά την προσγείωσή του στη Νέα Υόρκη ζήτησε να επιστρέψει στην Γερμανία.
Ένατον, μην ξεχνάμε ότι μόλις προχθές αποκαλύφθηκε ότι η Γαλλική αστυνομία έκρυβε επί μήνες ότι τα θύματα στο Μπατακλάν όχι μόνο γαζώθηκαν με σφαίρες αλλά ξεκοιλιάστηκαν, τους είχαν βγάλει τα μάτια και τους είχαν βάλει τους όρχεις στο στόμα!
Δέκατον, μην ξεχνάμε τον 17χρονο Αφγανό ισλαμιστή τρομοκράτη που έσφαξε επιβάτες τρένου με τσεκούρι και μαχαίρι. Τί έλεγε αρχικά η γερμανική Αστυνομία;
Ενδέκατον, οι σιδηρόδρομοι στη Γερμανία έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία παραδέχονται ότι είναι ευάλωτοι σε νέες τρομοκρατικές επιθέσεις που μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή. Ενδεικτικό της κατάστασης…
Ανεξαρτήτως του τί διαρρέει η γερμανική αστυνομία για να διασώσει την Ά.Μέρκελ το αποτέλεσμα είναι ένα: Η Γερμανία έχει δεχτεί δύο τρομοκρατικές επιθέσεις από “μοναχικούς λύκους” σε λίγα 24ωρα.

πηγη
www.pronews.gr