in , , , , ,

"Σε μια οικογένεια κανείς δεν περισσεύει!"

Ο Δήμος Αγ. Νικολάου, είναι ενιαίος- είμαστε μια οικογένεια και σε μια οικογένεια κανείς δενπερισσεύει! τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου-επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» κ. Αντ. Ζερβός, στην ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Νεάπολη το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην περιοχή.


            Ο κ. Ζερβός εξέφρασε την ικανοποίηση του, για την ανταπόκριση των πολιτών και την στήριξη του Δημοτικού Συνδυασμού, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου-γεγονός που όπως ανέφερε επιφορτίζει τόσο τον ίδιο όσο και τους αυριανούς εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, με την ευθύνη της δρομολόγησης ζητημάτων που από ολιγωρία και όχι από αδυναμία βρίσκονται σε εκκρεμότητα επί σειρά ετών.  

            Ο υποψήφιος Δήμαρχος, αναφέρθηκε στις βασικές αρχές και τις προτεραιότητες του συνδυασμού, για τον ιστορικό Δήμο Νεάπολης, δηλώνοντας ότι τα τοπικά συμβούλια, αφουγκραζόμενα τις ανάγκες κάθε τοπικής κοινωνίας πρέπει να είναι αυτά,  που θα διαχειρίζονται τα ζητήματα του τόπου . Θέλουμε να γνωρίζει ο κόσμος ότι ως εκλεγμένη Δημοτική αρχή, πρόσθεσε   θα είμαστε  δίπλα στους  πολίτες  και πρόθεση μας είναι να «τρέξουμε» όλοι μαζί γιατί όπως  εξήγησε έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.  

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα ζητήματα που σχετίζονται με το  σχέδιο πόλης, την αξιοποίηση κτιρίων, τα προβλήματα του Γυμνάσιου, καθώς και  μια σειρά άλλα ζητήματα που έχουν ανακόψει όπως είπε την αναπτυξιακή πορεία του τόπου. Δεσμευόμαστε έκανε γνωστό,  ότι είμαστε σε θέση να τα διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο, σε σύντομο χρόνο.

Αναφερόμενος στο ζήτημα των χρηματοδοτήσεων δήλωσε : Σήμερα δεν μπορούμε να κάνουμε χρηματοδοτήσεις όπως γινόταν παλιά  με εύκολες και σε κάποιες περιπτώσεις -όχι απολύτως διαφανείς διαδικασίες,  μπορούσαν να διατεθούν χρήματα. Σήμερα απαιτείται περισσότερη τυπικότητα, οργάνωση . Καλούμαστε να πορευτούμε στην κατεύθυνση αυτή, ώστε όταν προκύπτουν , χρήματα μέσω εθνικών ή ευρωπαϊκών προγραμμάτων,  για την υλοποίηση έργων.

Τέλος
έκανε γνωστή, την πρόταση του συνδυασμού «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ», για την οργάνωση ενός μεγάλου εθελοντικού κινήματος,  το οποίο παράλληλα με τις υπηρεσίες του Δήμου, θα κληθεί να στηρίξει ανθρώπους και δράσεις. 
Γρ. Τυπου.