in , , , ,

Σε Διαλυνάκειο και Φυλακές Νεάπολης ο "Συγχρονος Δήμος"

Το Διαλυνάκειο Νοσοκομείο Νεάπολης, επισκέφτηκε ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, κ. Δημήτρης Κουνενάκης, με Δημοτικούς Συμβούλους και υποψηφίους του Συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος».




Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με την διοικητή του Νοσοκομείου κα Λία Μοσχοβιτάση και στελέχη του νοσοκομείου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε επισκόπηση στις εξελίξεις για το νοσοκομείο της Νεάπολης, αξιολογήθηκε ως πολύ θετική η εξέλιξη της αυτονομίας του και είναι σημαντικό ότι προχωρεί η διαδικασία για το κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας.

 Όπως δήλωσε, ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Κουνενάκης: «Προχωρεί η διαδικασία για την δημιουργία τριών αγροτικών ιατρείων, στο Σίσι, στην Ελούντα και στο Βραχάσι και χρειάζεται μια καλή συνεργασία με το Δήμο για να μπορέσουν να ενταχθούν στο επόμενο κοινοτικό πλαίσιο».

Η κα διοικητής αναφέρθηκε στις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού που καθιστούν δύσκολη τη λειτουργία του νοσοκομείου. Αναφέρθηκε επίσης στο σπουδαίο ρόλο του, αφού στηρίζει όλη την περιφέρεια του επάνω Μεραμπέλλου, ενώ τονίστηκε και η μεγάλη σημασία των κληροδοτημάτων  που διαθέτει το νοσοκομείο και που πρέπει να αξιολογηθούν και να αξιοποιηθούν καταλλήλως.

Ο κ. Κουνενάκης συμπλήρωσε ότι: «Η κοινωνία της Νεάπολης προσβλέπει πάρα πολύ στις υπηρεσίες του νοσοκομείου και είναι μια πολύ σημαντική παρουσία συνολικά για το Δήμο μας και το στηρίζουμε με κάθε μέσο».

 Αφού, τέλος, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους και τη διοίκηση για την προσφορά τους και την ευαισθησία τους, τους ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο για να να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν και να στηριχθεί η περαιτέρω εξέλιξη του νοσοκομείου. 

Γραφείο Τύπου

«ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»
Τις φυλακές Νεάπολης, επισκέφτηκε ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, κ. Δημήτρης Κουνενάκης, με Δημοτικούς Συμβούλους και υποψηφίους του Συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος».

Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από τον Δ/ντη  κ. Σαρακινό και τα στελέχη της μονάδας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φυλακές και τα ζητήματα που υπάρχουν και τόνιστηκε ιδιαίτερα ότι ο Δήμος ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο κάθε φορά που του ζητήθηκε.
Ο κ. Κουνενάκης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Υπάρχει μια άριστη συνεργασία με την υπηρεσία. Σε αυτό που πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βάση και να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας,  είναι η αποπεράτωση των νέων φυλακών  που θα λύσει πάρα πολλά λειτουργικά και διαχειριστικά προβλήματα».
Από την συζήτηση προέκυψε η ανάγκη στήριξης των φυλακών από την κοινωνία  και κυρίως του φιλόπτωχου ταμείου, δεδομένου ότι αυτό στηρίζει τους αποφυλακισμένους μετά την αποχώρηση τους από τις φυλακές.
 Ο κ. Κουνενάκης ευχαρίστησε τα στελέχη και τον Δν/νη για τις υπηρεσίες που παρέχουν συνολικότερα σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία σαν ομάδα και τους κάλεσε να συνεχίσουν και στο μέλλον με την ίδια αυταπάρνηση, ζήλο και προσπάθεια. 
«ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»