in ,

Σε αυτόν τον αγώνα δεν έχασε κανείς

Ευχαριστήριο της Αντωνίας Αποστολάκη
Με το πέρας του προεκλογικού αγώνα, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσους μου έδωσαν την ψήφο τους και όλους όσους με στήριξαν με διάφορους τρόπους ώστε να εκλεγώ σε μία θέση στο επόμενο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας του Αγίου Νικολάου.
Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω το Νίκο Κοκκίνη και όλη την ομάδα του συνδυασμού μας ΑλλάΖουμε τον Δήμο, που συμπορευθήκαμε στον τίμιο και αξιοπρεπή αυτό αγώνα και φυσικά την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με υποστήριξαν στην απόφασή μου να θέσω την υποψηφιότητά μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Με πολλή χαρά και όρεξη, προσήλωση και δυναμισμό θα είμαι εκεί την επόμενη μέρα που η νέα δημοτική αρχή θα αναλάβει καθήκοντα. Θα είμαι εκεί για τον τόπο μας και για τον καθένα από εσάς ξεχωριστά με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητάς και της ποιότητας της ζωής μας.
Με απόλυτη ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια και σεβασμό προς εσάς και τον τόπο που με μεγάλωσε, σας βεβαιώνω πως θα προσφέρω ευσυνείδητα ό,τι καλύτερο μπορώ.
Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους έδωσαν τον δικό τους αγώνα, εκλεγμένους και μη και είμαι βέβαιη πως με δεδομένη την πρόθεση συνεργασίας όλων μας, θα καταφέρουμε να πάμε μπροστά αυτό τον τόπο. Αρκεί να το θέλουμε, αρκεί να προσπαθήσουμε.
Σε αυτό τον αγώνα δεν έχασε κανείς. Όλοι κερδίσαμε. Κερδίσαμε, διότι γνωρίσαμε και συναναστραφήκαμε με συμπολίτες μας στις πόλεις και τα χωριά του Δήμου μας. Νοιώσαμε την αγωνία τους, συντονιστήκαμε με τους παλμούς της καρδιάς τους. Κερδίσαμε γιατί δεν συμβιβαστήκαμε και δεν χάσαμε το ήθος και τις αρχές μας.

Σας ευχαριστώ!

Αποστολάκη Αντωνία
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Εκλεγμένη Τοπική Σύμβουλος Κοινότητας Αγίου Νικολάου