in

Σεμινάριο Φωτογραφίας για παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου & ενήλικες στον Άγιο Νικόλαο

Σε συνέχεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με επίκεντρο την έκθεση φωτογραφίας Summer Inn Paradise (Δημοτική Πινακοθήκη Αγ. Νικολάου 26 Μαΐου-18 Ιουνίου) που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Φωτογραφίας από την εικαστικό και φωτογράφο Αγγελική Σβορώνου την Τετάρτη 14 Ιουνίου ώρα 6:00-9:00 μμ στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης (Πεζόδρομος 28ης Οκτωβρίου απέναντι από τα ΕΛΤΑ).
 
Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου και ενήλικες. Επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη είναι η προηγούμενη εξοικείωση με το μέσο της φωτογραφίας και με τη χρήση της φωτογραφικής μηχανής. Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στη σύγχρονη καλλιτεχνική φωτογραφία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και θα περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλέφωνο 6947 038 083 ή περάστε από το χώρο της έκθεσης καθημερινά τις ώρες λειτουργίας της. Υπενθυμίζουμε οτι η έκθεση Summer Inn Paradise είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά 6:00-9:00 μμ και Σαββατοκύριακα 11:00 πμ-2:00 μμ και 6:00-9:00 μμ έως τις 18 Ιουνίου 2017.