in ,

“Σαφώς και ήταν καλύτερα με τον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Κουνένακη” νέα επιστολή παραίτησης.

Η τοπική σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Βραχασίου Κατερίνα Αστρουλάκη με επιστολή της ζητά να  γίνει δεκτή η παραίτηση της για τους λόγους που η ίδια αναφέρει:
«Κύριε Δήμαρχε,
Δεν θα αρκεστώ σε μια απλή παραίτηση για προσωπικούς λόγους.
Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά στόχος ήταν να βοηθήσω την περιοχή μου και να την κάνω καλύτερη, ομορφότερη, να δώσω άλλη πνοή στον τόπο μου. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα και λυπάμαι για αυτό. Έπρεπε να συμβιβαστώ με ένα «γενικό» μη «παραγωγικό» σύνολο πράγμα δύσκολο. Με τον πρώην Δήμαρχο κ. Κουνένακη Δημήτρη σαφώς και ήταν καλύτερα. Είχαμε άριστη επικοινωνία σε όλα τα θέματα που αφορούσαν την περιοχή μας. Προσπαθούσαν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούσαν, παρά τα σοβαρά προβλήματα που υπήρχαν στη περιοχή.
Αντίθετα, αυτό δεν συμβαίνει με ‘σας και όλους τους συνεργάτες σας. Η Μίλατος έχει μείνει πολύ πίσω και με παρά πολλά προβλήματα. Δεν υπάρχει συνεννόηση και ενημέρωση για τίποτα, όχι μόνο από εσάς αλλά και από τους Δημοτικούς σας Συμβούλους, πράγμα απαράδεκτο για μένα. Γνωρίζετε πολύ καλά την καλή θέληση να βοηθήσω πάντα σε οτιδήποτε, αλλά μάλλον φταίει το ότι είχα εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές από άλλη παράταξη. Δυστυχώς όμως καμία ενημέρωση και από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Βραχασίου κ.Φθενάκη Γεώργιο, παρά την καλή μου θέληση να βοηθήσω σαν τοπική σύμβουλος. Όλα τα θέματα ήθελε να τα λύνει μόνος χωρίς καμία συνεννόηση του τοπικού συμβουλίου. Ακόμα κι αρκετά σοβαρά θέματα της περιοχής μας. Ποτέ δεν ξέραμε τίποτα για τις ενέργειες του και πάντα οι απαντήσεις ήταν μισόλογες. Με όλα τα υπόλοιπα μέλη του τοπικού συμβουλίου είχαμε άψογη συνεργασία. Επίσης άψογη ήταν και η συνεργασία μας με την μοναδική δημοτική υπάλληλο στο γραφείο της Δ.Ε.στο Βραχάσι, η οποία εξυπηρετούσε Βραχάσι, Σίσι και Μίλατο. Την μεταθέσατε όμως στα γραφεία του Δήμου στο Άγιο Νικόλαο και έτσι το γραφείο της Κοινότητας λειτουργεί μόνο τρεις μέρες, πράγμα απαράδεκτο με τόσους κατοίκους που έχει η περιοχή μας.
Ακόμα και για την κατάθεση στεφάνων για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής 28η Οκτωβρίου κάνεις δεν ενδιαφέρθηκε. «Κάνετε κατάθεση στεφάνων στη Μίλατο;» Ήταν μία ερώτηση Δημοτικού Συμβόλου κ.Δήμαρχε. Το ίδιο ισχύει και για τον Πρόεδρο μας. Τα στεφάνια έγιναν από την τοπική σύμβουλο κ.Λαυρεντάκη Ευαγγελία και τον πρόεδρο του Π.Σ. Μιλάτου κ. Λασιθιωτάκη Γεώργιο. Εγώ για λόγους υγείας απουσίαζα εκείνες τις ημέρες. Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά. Θέλω να κυκλοφορώ με το κεφάλι ψηλά ανάμεσα στους συγχωριανούς μου και να μη ντρέπομαι. Ευχαριστώ πολύ τον πρώην Δήμαρχο κ.Κουνενάκη Δημήτρη και όλους του συνεργάτες του που με βοήθησαν αρκετά όταν άπειρη ανέλαβα τα καθήκοντα μου και έμαθα παρά πολλά από αυτούς. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συγχωριανούς μου που με εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους, αλλά με τέτοιες συνθήκες δε μπόρεσα να τα καταφέρω. Τους ζήτω συγγνώμη για αυτό. Με τη παρούσα επιστολή δηλώνω τη παραίτηση μου από τη θέση της τοπικής συμβούλου της Δ.Ε Βραχασίου. Παρακαλώ να γίνει δεκτή».
ΑΣΤΡΟΥΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ