Menu
in , ,

Σανίδα ‘’υποστήριξης’’ για το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Νεάπολης»  η διοργάνωση «Agios Nikolaos on SUP»

 
 
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους  χρειάζεται να συγχαρούμε  τους διοργανωτές του “Agios Nikolaos on SUP 2017” καθώς θεωρείται μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται για  3η  χρονιά στον Δήμο του Αγίου Νικολάου, με πάρα πολλά οφέλη για το τόπο μας. Ένας όμως από τους σπουδαιότερος είναι ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της διοργάνωσης, καθώς τα έσοδα  των εγγραφών  προσφέρονται στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων.
Το σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Νεάπολης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν στην ευχάριστη θέση να ενισχυθεί οικονομικά, λαμβάνοντας μέρος των εσόδων  ώστε να συνεχίσει την  προσπάθεια του για την βελτίωση   της ποιότητα ζωής στα φιλοξενούμενα παιδιά του Παρ/τος Προστασίας Παιδιού Λασιθίου.
Για τον παραπάνω λόγο, το σωματείο ευχαριστεί θερμά όλους τους διοργανωτές και συμμετέχοντες  για την ουσιαστική οικονομική στήριξη που μας παρέχεται, καθώς γίνεται αφορμή για την επίτευξη μελλοντικών στόχων, έχοντας επίκεντρο την στήριξη των φιλοξενούμενων παιδιών. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΔΑΕΑΝ κ. Μιχάλη Φαρσάρη για τη συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη την διάρκεια τον προηγούμενων μηνών.
Επίσης συγχαίρουμε από την πλευρά μας όλους τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης: Τη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ), την Πανελλήνια Ένωση Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας & Κυματολίσθησης (ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ), τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αγίου Νικολάου.
Ευχόμαστε τέτοιες επιτυχημένες διοργανώσεις να έχουν συνέχεια στο μέλλον και να αποδίδουν πολλαπλά οφέλη στον τόπο μας.
 
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Νεάπολης»
Νικολέτα Τσάκωνα
 

Leave a Reply

Exit mobile version