in

Σήμερα η κηδεία της εφοριακού – Η λίστα των υπόπτων και το βίντεο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Στις 3 σήμερα το μεσημέρι θα πέσει στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών, η αυλαία του δράματος με την κηδεία της Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές στον ίδιο χώρο το απόγευμα της Τετάρτης. Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, έχουν καταλήξει πως ο δολοφόνος της άτυχης εφοριακού, είναι άτομο του περιβάλλοντός της.
Διαβάστε επίσης: Μαχαίρωσε την 32χρονη εφοριακό 14 φορές και χάραξε το γράμμα «Γ» στο πρόσωπό της
Αυτό συμπεραίνεται από το γεγονός πως οι πρώτες προσαγωγές ατόμων που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση, ήταν ανθρώπων του στενού προσωπικού κύκλου του θύματος, όπως ένας αστυνομικός με τον οποίον διατηρούσε σχέση πριν από έναν χρόνο.
Ο άνδρας εξετάστηκε, αλλά είχε άλλοθι για την ώρα που διαπράχθηκε η άγρια δολοφονία και αφέθηκε ελεύθερος. Οι αρχές αναζητούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη στο νεκροταφείο, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ – καρέ βίντεο από κλειστό κύκλωμα, στο οποίο έχει αποτυπωθεί μια γυναίκα που προσομοιάζει με την Δώρα Ζέμπερη, να κατευθύνεται στο νεκροταφείο λίγα λεπτά πριν από τη δολοφονία της. Αυτό που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των αρχών, είναι ένα μηχανάκι στο οποίο επιβαίνουν δυο άτομα και μοιάζουν να την παρατηρούν, καθώς εκείνη κατευθύνεται στο χώρο που έμελλε να βρει τραγικό θάνατο.
ΠΗΓΗ: newpost.gr