Menu
in

Σάρωσαν τα μετάλλια οι Gerontis Fighters στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing!

Με μεγάλη ικανοποίηση και τα μετάλλια στο στήθος επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα των Gerontis Fighters στην Κρήτη. Στις 9,10,11 & 12 Δεκεμβρίου διεξήχθη στην πόλη της Χαλκίδας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing. Μία άψογη διοργάνωση, φτάνοντας κοντά στις 2.000 συμμετοχές με πλήθος αθλητών από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Ήταν ένα πρωτάθλημα άκρως επιτυχημένο δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές να αποκομίσουν μία σημαντική εμπειρία σε μία από τις πιο ξεχωριστές διοργανώσεις της χρονιάς.

Με αποστολή 20 ατόμων αναχώρησαν την Πέμπτη οι αθλητές των Gerontis Fighters από το Ηράκλειο, έχοντας βάλει σκοπό να δώσουν εξαιρετικές εμφανίσεις γεμάτες θέαμα και τεχνική στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από αυτόν τον δύσκολο καιρό της προετοιμασίας, που απαιτούν οι συνθήκες των πρωταθλημάτων, η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παλιοί και νεοσύστατοι αθλητές του συλλόγου ειλικρινά έδωσαν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους και για ακόμη μια φορά μας έκαναν υπερήφανους. Η διαχείριση των αγώνων τους άριστη, ενώ κατάφεραν να αποσπάσουν 13 μετάλλια στο πυραμιδικό σύστημα εκ των οποίων 6 χρυσά, 3 ασημένια και 4 χάλκινα. Συνολικά συμμετείχαν 11 αθλητές του κυρίου Γεροντή όλων των ηλικιακών κατηγοριών όπου με τις επιτυχίες τους, έφεραν τον σύλλογο τους στην πρώτη θέση της Κρήτης σε χρυσά μετάλλια, καθιστώντας τον και τον μοναδικό με τις περισσότερες συνολικά διακρίσεις.

Όλοι οι αθλητές του κυρίου Γεροντή τα πήγαν εξαιρετικά, ενώ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό βγαίνοντας φυσικά κερδισμένη εφ’ όλης της ύλης. Το επίπεδο ήταν ανεβασμένο καθώς συμμετείχαν αρκετοί αθλητές οι οποίοι κατέχουν πανελλήνιους πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους τίτλους.

Από την αποστολή των Gerontis Fighters σίγουρα ξεχώρισαν οι νεάνιδες αθλήτριες , καθώς η Πετούση Μαρίνα κατάφερε να κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια στην κατηγορία -42kg σε Light Contact και Kick Light καθώς και ασημένιο μετάλλιο στο στυλ του Point Fighting, έχοντας πάρει για 3η συνεχόμενη χρονιά το εισιτήριο για την εθνική ομάδα.

Έπειτα και η Στριλιγκά Ευτυχία, δίνοντας εξαιρετικούς αγώνες ήρθε χρυσή πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία των -50kg στο αγωνιστικό στυλ του Point Fighting και στη συνέχεια ασημένιο μετάλλιο σε Light Contact και χάλκινο σε Kick Light.

Επιπλέον η έκπληξη από την Κουτάντου Ευαγγελία, ως πρωτοεμφανιζόμενη σε επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αγωνίστηκε με πυγμή και θάρρος παρόλο το νεαρό της ηλικίας της και την έλλειψη εμπειρίας. Κατάφερε να κατακτήσει στην κατηγορία -47kg δύο χρυσά μετάλλια σε Light Contact και Point Fighting όπως και μία 3η θέση στο Kick Light καθώς και εισιτήριο για την εθνική ομάδα , αφήνοντας πολλές προσδοκίες για την μελλοντική της πορεία στον αγωνιστικό χώρο.

Εξαιρετικά τα πήγαν επίσης και οι έφηβοι αθλητές του συλλόγου όπως ο Οικονόμου Μιχαήλ καθώς κατέκτησε στην κατηγορία – 57 kg χρυσό μετάλλιο στο Point Fighting και ασημένιο μετάλλιο στο Light Contact. Ως πρωτοεμφανιζόμενος αθλητής ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως το ίδιο συνέβη και για τον αθλητή Ρασούλη Ιάσονα ο οποίος αγωνίστηκε σε μία απαιτητικά δύσκολη κατηγορία -69 kg και κατάφερε να κατακτήσει την 3η θεση στο Light Contact. Επιπλέον ο Αρβανιτάκης Αντώνιος ένας αρκετά καλός αθλητής, ο οποίος μετράει συμμετοχή με την εθνική ομάδα, ήρθε στην 3η θέση στα -57kg στο αγώνισμα του Point Fighting.

Ενώ δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί η αναφορά στον αθλητή Τσιχλή Μιχαήλ από την πόλη του Αγίου Νικολάου, που είχε μια θαυμάσια εμφάνιση μέσα στους αγώνες κερδίζοντας τελικά την 5η θέση, βάζοντας γερά θεμέλια για την μετέπειτα πορεία του στις πολεμικές τέχνες.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά για τις επιδόσεις τους, στον προπονητή τους κύριο Γεροντή που τα καθοδηγεί όλα αυτά τα χρόνια καθώς και στους γονείς τους που βρίσκονται πάντα δίπλα τους.

Αναλυτικά οι αθλητές και οι διακρίσεις τους

•Μαρίνα Πετούση

Light Contact -42 πρώτη θέση

Kick Light -42 πρώτη θέση

Point fighting-46 δεύτερη θέση

•Ευτυχία Στριλιγκά

Light Contact -50 δεύτερη θέση

Kick light -50 τρίτη θέση

Point fighting-50 πρώτη θέση

•Ευαγγελία Κουτάντου

Light Contact -47 πρώτη θέση

Kick light -47 τρίτη θέση

Point fighting -47 πρώτη θέση

•Αντώνης Αρβανιτάκης

Point fighting -57 τρίτη θέση

•Μιχάλης Οικονόμου

Light Contact -57 δεύτερη θέση

Point fighting -57 πρώτη θέση

• Ιάσονας Ρασούλης

Light Contact -69 τρίτη θέση

•Ειρήνη Κουτάντου

Kick light -32 μετάλλιο συμμετοχής

•Αναστασία Πετούση

Point fighting -42 μετάλλιο συμμετοχής

• Γεροντή Δέσποινα

Light Contact -25 μετάλλιο συμμετοχής

Kick light -25 μετάλλιο συμμετοχής

• Τσιχλής Μιχαήλ πέμπτη θέση

• Αρβανιτάκης Γεώργιος συμμετοχή

Leave a Reply

Exit mobile version