in

Σάββατο μεσημέρι ραντεβού με τον…Santa.

Για το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι μεταφέρθηκε λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων της Τετάρτης η εκδήλωση για την υποδοχή του Αι Βασίλη.

Η βροχή και ο αέρας δεν βοήθησαν ώστε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στην ώρα της και έτσι ο ΠΑΟΔΑΝ αποφάσισε να την αναβάλει για 3 μέρες ώστε να μην ταλαιπωρηθούν τα παιδιά και οι γονείς τους.

31 12 14 AG BASILHS

«Θα ήταν κρίμα να μην γίνει κάτι καλό και να φταίει ο καιρός, έχουμε να κάνουμε με μικρά παιδιά που δεν θα ήταν καλό να ταλαιπωρηθούν, άλλωστε η συνάντηση τους με τον Άγιο Βασίλη απλά να γίνει λίγο πιο μετά και θα γίνει σωστά.

Επιλέξαμε το Σάββατο βλέποντας και τις διαθέσεις του καιρού και το πρόγραμμα θα γίνει όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί. Θα αποχαιρετίσουμε το 2014 το μεσημέρι στις 2 από την πλατειά της πόλης και θα υποδεχθούμε στο λιμάνι το 2015 ενώ τα δώρα ο Άγιος Βασίλης θα τα μοιράσει στην πλατεία. Εκεί οι βοηθοί του σε τρία σημεία της πλατείας, θα τον βοηθήσουν και θα παραδώσουν σε όλα τα παιδιά τα δώρα τους.»

είπε στην ΑΝΑΤΑΟΛΗ ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Χάρης Αλεξάκης.

 

Το ραντεβού λοιπόν όλων μας είναι για το μεσημέρι του Σαββάτου στις 2 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου.

 

ΘΑΝΟΣ Κ.