in ,

Ρομά ξυλοκόπησαν οδηγό επειδή τους …προσπέρασε!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο όταν οδηγός, δέχτηκε άγρια επίθεση από τέσσερις Ρομά, επειδή έκανε το…λάθος να τους προσπεράσει με το όχημα του!

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12:30 στην περιοχή Δοκίμη Αγρινίου. Μόλις ο 31 έτους οδηγός προσπέρασε το όχημα που επέβαιναν οι Ρομά, ηλικίας 20, 23 και δύο 22χρονοι, ξεκίνησαν να τον καταδιώκουν και να του κάνουν σήμα να σταματήσει.

Ο άτυχος 31χρονος, σταμάτησε προκειμένου να δει τι ακριβώς ήθελαν και τότε δέχτηκε επίθεση από τους Ρομά που τον χτύπησαν σε όλο το σώμα και του έσκισαν το μπουφάν.

Άτομα που είδαν το συμβάν κάλεσαν την αστυνομία, ενώ οι Ρομά απομακρύνθηκαν από το σημείο. Έπειτα από έρευνες οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν τον 20χρονο οδηγό του οχήματος που επέβαιναν οι Ρομά και του ζήτησαν να σταματήσει. Εκείνος σε έξαλλη κατάσταση κατέβηκε από το όχημα και κινήθηκε κατά των αστυνομικών! Αρχικά τους έβρισε και στην συνέχεια προσπάθησε να τους χτυπήσει. Τελικώς οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, όπως συνέλαβαν και τους άλλους εμπλεκόμενους του επεισοδίου.

newpost.gr