in , , , ,

Πρώτος στο Ηράκλειο, Μεραμπελλιώτης γαμπρός.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τους περισσότερους σταυρούς στο νομό Ηρακλείου με τον συνδυασμό της Ριζοσπαστικής συνεργασίας είναι γαμπρός από το νομό μας, το Επάνω Μεραμπέλλο και το Καστέλι Φουρνής.


Πρόκειται για τον γιατρό – καρδιολόγο  Νίκο Ηγουμενίδη παντρεμένο με την δικηγόρο Κατερίνα Μοσχοβιτάκη αδελφή της Ελένης Μοσχοβιτάκη γιατρού και πρώην πρόεδρου του Δ.Σ της Νεάπολης και Δημοτικός σύμβουλος Αγίου Νικολάου και της Λίας Μοσχοβιτακη  πολιτικού μηχανικού και αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου Νεάπολης. 

Ο ίδιος ο Νίκος Ηγουμενίδης έλαβε πάνω από 4.500 σταυρούς με τον δεύετρο να ακολουθεί με διαφορά άνω των 2.000 σταυρών  ήταν η έκπληξη των περιφερειακών εκλογών στο νομό Ηρακλείου ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πολλοί τον βλέπουν και επόμενο υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ για βουλευτική έδρα στο γειτονικό νομό.

 Πέρα όλων των άλλων πολιτικών και αντιποιητικών είναι δεδομένη η αγάπη του στο νομό Λασιθίου τον οποίο συχνά επισκέπτεται ενώ σε επικοινωνία με το περιβάλλον του είναι ξεκάθαρο ότι η φωνή του και ο λόγος του στο περιφερειακό συμβουλίου είναι πάντα θετικός σε θέματα νομού Λασιθίου,

ΘΑΝΟΣ Κ.