in , ,

Πρώτη συνάντηση για το «Φεστιβαλάκι» της Νεάπολης

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με αντικείμενο το «Φεστιβαλάκι» που διοργανώθηκε με επιτυχία πέρυσι το καλοκαίρι στο Δημοτικό Κήπο της Νεάπολης και επανέρχεται.
Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, στις 30 και στις 31 ο κήπος θα γεμίσει ξανά παιδιά, αλλά και μεγάλους που θέλουν να παίξουν ξανά σαν τότε. Ο κήπος και φέτος θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο, φυσικό παιδότοπο, στον οποίο σύλλογοι, ομάδες, σωματεία και πολίτες θα συνδράμουν ώστε τα παιδιά να περάσουν πολύ καλύτερα από πέρυσι. Με βασικό στόχο την βιωματική συμμετοχή των παιδιών θα στηθούν ξανά πολλά παιχνίδια, αθλητικά, δημιουργικά και ψυχαγωγικά.
Στην πρώτη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στη Νεάπολη, συμμετείχε και ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Λευτέρης Ραφαϊλάκης, που μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Καστελιανάκη είχαν την ευθύνη και τον συντονισμό πέρυσι. Συζητήθηκαν οι λιγοστές αδυναμίες που παρουσιάστηκαν πέρυσι, ενώ ήδη προστέθηκαν περισσότεροι σύλλογοι, που θα συνδράμουν δημιουργικά φέτος.
Η επόμενη συνάντηση έχει οριστεί για τις 28 Μαρτίου, ώστε να οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές και να ξεκινήσει το «χτίσιμο» των 48 ωρών -ίσως και 72, αν γίνει τριήμερο, που θα είναι γεμάτες από παιχνίδι, κέφι και χαρά για όλους.
ΘΑΝΟΣ Κ.