in , , ,

Πρώτη συνάντηση για τον 15αύγουστο στη Νεάπολη

Έγινε το βράδυ της Τετάρτης η πρώτη συνάντηση μεταξύ των επαγγελματιών της πλατείας Νεάπολης, του ΠΑΟΔΑΝ των μελών του τοπικού συμβουλίου, δημοτικών συμβούλων της Νεάπολης και των εκπροσώπων των συλλογικών ομάδων της περιοχής για την διοργάνωση του 2ημέρου του Αυγούστου. Στην πρώτη αυτή αναγνωριστική συνάντηση, όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Χάρης Αλεξάκης ειπώθηκαν διάφορες προτάσεις σχετικά με τα μουσικά σχήματα σε ότι αφορά τις δύο βραδιές όπως και τον τρόπο της διεξαγωγής του 2ημέρου.
 
Από την μεριά του ο ΠΑΟΔΑΝ θα συμβάλει στην κάλυψη συγκεκριμένων δαπανών ενώ ειπώθηκε ότι θα συσταθεί επιτροπή για τον συντονισμό των εκδηλώσεων των ημερών και της έκδοσης προγράμματος ώστε να συγκεντρωθούν χορηγίες. Οι αθλητικές δράσεις του 2ημέρου θα έχουν την τιμητική τους με στόχο την ακόμα πιο καλή προβολή τους ώστε να τραβήξουν επιπλέον αθλητές και από άλλες περιοχές του νησιού.
 
Οι επαγγελματίες της πλατείας θα έχουν σήμερα νέα συνάντηση ώστε να καταλήξουν τόσο στα μουσικά σχήματα όσο και στο ενδεχόμενο να αλλάξει τρόπο διεξαγωγής το κομμάτι της διασκέδασης και το βράδυ της παραμονής Κυριακή στις 14 όσο και σε αυτό ανήμερα Δευτέρα  στις 15 Αυγούστου.
 
Με βάση την γενικότερη όχι και τόσο καλή εικόνα της κίνησης στα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας γενικά υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός για το πώς μπορεί να διεξαχθεί το συγκεκριμένο διήμεροι στη Νεάπολη από την μεριά της ψυχαγωγίας.
 
Την ίδια όμως στιγμή οι επαγγελματίες αλλά και οι τοπικοί φορείς σχεδόν στο σύνολο τους έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούν και διοργανώνουν επιτυχημένες εκδηλώσεις που αρέσουν στον κόσμο και προσφέρουν όλα εκείνα τα στοιχεία καλής ψυχαγωγίας και φιλοξενίας.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.