in , , ,

Πρώτη δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Γεροντή

Μια νέα δισκογραφική δουλειά ξεκινάει και μας δίνει χαρά και συγκίνηση μαζί .Και αυτό γιατί ο καλλιτέχνης που ανοίγει τα φτερά του είναι νέος ,συντοπίτης και γεμάτος όνειρα για το μέλλον.
Ο Γιώργος Γεροντής από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης μας παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά στις 20 Ιουνίου 2016 με τίτλο ¨Να μην Νοιαστείς¨ από την εταιρεία Music Links Knowledge(MLK)
Ο Γιώργος γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και σε ηλικία 6 χρονών ξεκίνησε να παίζει μαντολίνο με δάσκαλο τον πατέρα του, Γεροντή Δημήτρη καλλιτέχνη κρητικής μουσικής. Λόγω των ακουσμάτων που είχε από μικρός πήρε νωρίς το ερέθισμα να ασχοληθεί με την μουσική. Σε ηλικία 12 χρονών ξεκίνησε αυτοδίδακτος να ασχολείται και με το λαούτο .Η πρώτη του εμφάνιση σε κρητικό γλέντι μαζί με τον πατέρα του έγινε πολύ σύντομα μόλις 13 χρονών .
20-6-geronths
Βλέποντας την γρήγορη εξέλιξη του με την μουσική εκτός τα κρητικά ,από τα 15 του χρόνια μπήκε και στο άκουσμα της έντεχνης μουσικής όπου οι εμφανίσεις σε μαγαζιά αυξήθηκαν και στα δύο είδη μουσικής. Σε όλα αυτά τα χρόνια ο Γιώργος έχει πάρει πολλά από τον καλλιτέχνη πατέρα του ,αλλά έχει διαμορφώσει ένα δικό του μοναδικό τρόπο και ιδιαίτερο στυλ στην μουσική που αυτό θα μας παρουσιάσει.
20-6-geronths-4
Την μουσική υπογράφει ο ίδιος σε τρία τραγούδια και ο επίσης συντοπίτης καλλιτέχνης Πάρης Περυσινάκης ενώ οι στίχοι αποτελούν αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση από τις Ελένη Σιούφτα , Πασχαλία Παλάζη ,Άννα Σωτηριάδη και Γίωτα Βασιλακοπούλου. Όμορφα μελωδικά τραγούδια με κρητικό ηχόχρωμα που ενορχήστρωσε ο Πάρης Περυσινάκης .Όπως φιλί φιλί σαν βελονιά ,Αποσπερίτης, Πίσω από τα μάτια σου ,Γυρισμός κ.α. τα οποία μας τα τραγουδάει ο Γιώργος ενώ στα Πικραμένα Χείλη τον συντροφεύει ο Παντελής Θαλασσινός.
Καλή επιτυχία Γιώργο.!!!


ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ