in , ,

Πρόεδρο σε…άκης για την Ν.Δ επιθυμούν τα τοπικά στελέχη, audio

Εν αναμονή του χρόνου και του τρόπου της εκλογής του προέδρου της Ν.Δ. και τα τοπικά στελέχη του κόμματος σε επίπεδο Λασιθίου με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Μιχάλη Σταυρακάκη να δηλώνει πως σαφώς θα ήθελε ο νέος πρόεδρος τη Ν.Δ. και εν δυνάμει μελλοντικός πρωθυπουργός στο επίθετο του η κατάληξη να είναι σε …άκης.
Άλλωστε, ο ίδιος, έχει υπογράψει την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη επειδή ήταν ο πρώτος που τον κάλεσε ώστε να στηρίξει την δική του υποψηφιότητα. «Το ίδιο θα έκανα σε όποιον από τους υπόλοιπους με καλούσε πρώτος», επανέλαβε.
Σε ότι αφορά τα διαδικαστικά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λασιθίου συμφωνεί με την άποψη πως «ό,τι είναι να γίνει να γίνει σύντομα» όπως έχει ζητήσει και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Ακόμα, ο κ. Σταυρακάκης είπε πως θα συμβάλει θετικά και θα ενισχύσει την συμμετοχή το πού θα μπουν οι κάλπες. «Αν οι κάλπες μπουν μόνο στις έδρες των τεσσάρων δήμων του νομού, τότε σαφώς η προσέλευση δεν θα είναι η αναμενόμενη, δική μου πρόταση θα είναι να τοποθετηθούν κάλπες στα κέντρα των ΟΤΑ επί Καποδίστρια  και ίσως και σε μερικά μεγάλα χωριά του νομού. Σε αυτό θα μας βοηθήσουν οι Δήμοι φαντάζομαι και ήδη ξεκινάω επαφές με τους ΟΤΑ του νομού ώστε να επιλύσουμε θέματα διαδικαστικά.»
 
ακούστε εδώ
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ