in , , , ,

Προχωρούν θέματα ύδρευσης στη Νεάπολη

Μετά από πρόσκληση του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα Νεάπολης Δημοσθένη Μεθυμάκη επισκέφθηκαν χθες την περιοχή ο πρόεδρος του Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α.Α.Ν. Μιχάλης Καρούλης και ο διευθυντής της Γιάννης Πεδιαδίτης.
Με την παρουσία και του προέδρου της τοπικής Δημοτικής κοινότητας Κίμων Χουρδάκη και υδραυλικών του Δήμου επισκέφθηκαν την περιοχή του νεκροταφείου όπου άμεσα θα δοθεί λύσει στην συνεχή ροή του νερού.

Επί τόπου είδαν και το θέμα της συνεχούς υδροδότησης των σπιτιών που βρίσκονται στην περιοχή του ΚΤΕΟ όπου ανεκλήθην υπήρχε πρόβλημα. Εκεί και μετά από παραχώρηση χώρου από ιδιώτη θα κατασκευαστεί μια δεξαμενή ώστε μόνιμα και οριστικά να αντιμετωπισθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα και οι πολίτες να μην έχουν διακοπές στην υδροδότηση τους.

«Με την σημερινή επίσκεψη των ανθρώπων της Δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης είδαμε το θέμα που απασχολεί δεκάδες συντοπίτες μας και με δεδομένη την ύπαρξη χώρου ώστε να κατασκευαστεί η δεξαμενή το έργο θα προχωρήσει σύντομα προσφέροντας συνεχή ροή νερού τόσο στα σπίτια όσο και στις ανάγκες του νεκροταφείου.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Δημοσθένης Μεθυμάκης.

Εν τω μεταξύ με την παρουσία των υπευθύνων στην περιοχή της Νεάπολης δόθηκε η ευκαιρία να δούνε και άλλα θέματα που αφορούν την ύδρευση αλλά και τον βιολογικό. Επισκέφτηκαν την δεξαμενή νερού που βρίσκεται στην περιοχή των εργατικών κατοικιών στην Αγία Βαρβάρα Νεάπολης όπου χρειάζεται καθαρισμό συντήρηση και μόνωση, έργο που σύμφωνα με την Δ.Ε.Υ.Α.Α.Ν. επίσης άμεσα θα πραγματοποιηθεί. Τέλος στην περιοχή της Λατσίδας ήρθαν σε επαφή με ιδιοκτήτη ώστε να δουν πως θα μπορέσει ο δρόμος προς την περιοχή που θα γίνει ο βιολογικός να είναι μεγαλύτερος για να διευκολυνθεί η πρόσβαση σε αυτόν.

Όπως δείχνουν τα πράγματα το έργο του βιολογικού θα ξεκινήσει σίγουρα μετά τα τέλη του Αυγούστου προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα ούτε και διακοπές στην κυκλοφορία στους δρόμους αλλά και στο νερό τις ημέρες όπου η ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα

. ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ