in ,

Προχωρά εντός των προθεσμιών το έργο του Κέντρου αποκατάστασης στη Νεάπολη

…φωτο αρχειου

 

Τεχνικού χαρακτήρα ήταν η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  στα γραφεία της ΔΥΠΕ Κρήτης που παράλληλα όμως απέδειξε ότι οι διαδικασίες για την κατασκευή του έργου αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Νεάπολη συνεχίζονται κανονικά.

 

Η συνάντηση έγινε προκειμένου να χαραχτεί η πορεία των ενεργειών για να συνταχθεί η προκήρυξη της σύμβασης της μελέτης του έργου. Παρόν ήταν ο διοικητής της ΥΠΕ Κρήτης Νίκος Ηγουμενίδης, η αρμόδια των τεχνικών ζητημάτων υποδιοικήτρια της ΥΠΕ Άννα Τριχοπούλου , από την μεριά της περιφέρειας ο Μανόλης Κλώντζας και από την μεριά του νοσοκομείου της Νεάπολη η απολυμένη πρώην αναπληρώτρια διοικήτρια Λία Μοσχοβιτάκη.

 

Στην συνάντηση τέθηκα τα ζητήματα του συντονισμού των υπηρεσιών της ΥΠΕ και των επαφών με τα αρμόδιο υπουργείο με το οποίο στην διάρκεια της συνάντησης υπήρξε και επικοινωνία.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ  οι επαφές συνεχίζονται με γρήγορα βήματα προκειμένου το έργο να ξεκινήσει να παίρνει σάρκα και οστά, όπως χαρακτηριστικά σχολίασε ο κ. Κλώντζας.

 

Η παρουσία δε της κας Μοσχοβιτάκη επιβεβαιώνει ότι παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει αντικατασταθεί η ίδια και το νοσοκομείο της Νεάπολης παραμένει ακέφαλο η ίδια δίνει το παρόν χωρίς να έχει επίσημο ρόλο και εργάζεται σε κάτι που ξέρει καλύτερα από τον κάθε άλλο. Άλλωστε δεν θα μπορούσε κανείς άλλος στην παρούσα στιγμή να υποστηρίξει και να στηρίξει την συγκεκριμένη προσπάθεια.

 

Στην πίεση δε της ΑΝΑΤΟΛΗΣ για ένα σχόλιο ή μια δήλωση η ίδια επέμεινε στην τακτική της ότι απαντάει σε όλους και σε όλα με την δουλειά και την ουσία που το αποτέλεσμα από αυτή έχει.

 

ΘΑΝΟΣ Κ.