in

Προφυλακίστηκαν οι τρεις για τη σωματεμπορία σε βάρος της 25χρονης στην Κρήτη

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους, και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι τρεις από τους τέσσερις συνολικά συλληφθέντες για την υπόθεση σωματεμπορίας σε βάρος 25χρονης γυναίκας.
Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν ο 35χρονος αρραβωνιαστικός της κοπέλας, η 55χρονη μητέρα του και η 32χρονη αδελφή του, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 29χρονος σύντροφος της 32χρονης.
Σε βάρος των αλλοδαπών, βουλγαρικής υπηκοότητας, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για σωματεμπορία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
Υπενθυμίζεται πως η 25χρονης, επίσης βουλγαρικής καταγωγής που ζούσε στην Αθήνα, είχε γνωριστεί μέσω των social media με τον 35χρονο συμπατριώτη της, ο οποίος με πρόσχημα ότι θα την παντρευόταν την έπεισε να έρθει στο Ηράκλειο προκειμένου να ζήσει με τον ίδιο και την οικογένειά του.
Ωστόσο η νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα εκμετάλλευσης από τον μέλλοντα σύζυγό της και την οικογένειά του, καθώς τα τέσσερα άτομα φέρονταν να της είχαν παρακρατήσει το διαβατήριο και τα άλλα προσωπικά της έγγραφα και την εξανάγκαζαν να εκδίδεται και να ζητιανεύει.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι συγγενείς της κοπέλας, ανήσυχοι για την τύχη της, καθώς είχε κοπεί κάθε επικοινωνία μεταξύ τους, ενημέρωσαν τις αρχές.
Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή των Δειλινών συλλαμβάνοντας την τετραμελή οικογένεια.
Οι κατηγορούμενοι, κατά την απολογία τους σήμερα, ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου, αρνήθηκαν την κατηγορία της σωματεμπορίας και ισχυρίστηκαν ότι μεταξύ τους και μεταξύ της 25χρονης υπήρχε οικονομική διαφορά. Ωστόσο, δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές και κρίθηκαν οι τρεις εκ αυτών προφυλακιστέοι.
ΠΗΓΗ: cretapost.gr