in ,

Προσλήψεις λοιπού επικουρικού προσωπικού και εποχικού προσωπικού καθαριότητας στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Ιεράπετρας

 Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Ιεράπετρας ενημερώνει τους πολίτες, ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων υποψηφίων για την πρόσληψη και τοποθέτηση του  Λοιπού Επικουρικού Προσωπικού -πλην Ιατρών- η οποία θα είναι διαθέσιμη για τους ενδιαφερόμενους μέχρι την Παρασκευή 30/11/2018  και ώρα 24:00.

Οι αιτήσεις γίνονται μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής, στην διεύθυνση loipoepikouriko.moh.gov.gr. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για την σωστή ανάρτηση και κατάθεση των δικαιολογητικών, θα βρείτε στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση.

Σε ότι αφορά το Γ.Ν. – Κ.Υ. Ιεράπετρας έχουν εγκριθεί και θα καλυφθούν από την νέα αυτή  διαδικασία, οι εξής θέσεις επικουρικού προσωπικού:

  • Τρεις (3) θέσεις κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής
  • ∆ύο (2) θέσεις κλάδου ∆Ε βοηθών Νοσηλευτικής
  • ∆ύο (2) θέσεις κλάδου ∆Ε Χειριστών- Εµφανιστών / Χειριστών Ιατρικών Συσκευών
  • Μία (1) θέση κλάδου ΥΕ Εργατών-εργατριών
  • Μία (1) θέση κλάδου ΥΕ Γενικών καθηκόντων

Επισημαίνουμε ξανά ότι οι Αιτήσεις υποψηφιότητας είναι από 15 έως 30 Νοεμβρίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://loipoepikouriko.moh.gov.gr/

Επιπλέον είναι σε εξέλιξη η διαδικασία πρόσληψης εποχικού προσωπικού με σύμβαση ΙΔΟΧ για κάλυψη των αναγκών καθαριότητας του Νοσοκομείου, 13 ατόμων ΥΕ κατηγορίας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Γ.Ν. – Κ.Υ. Ιεράπετρας http://www.ierapetrahospital.gr στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2018 του νοσοκομείου μας.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής                                          Γεώργιος Αρακαδάκης