Menu
in , ,

Πρέπει να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να έχουμε τέτοιο αποτέλεσμα.

Ο  Εμπορικός Σύλλογος  Αγίου Νικολάου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συμβάλανε στην επιτυχημένη αποκριάτικη  εκδήλωση της Κυριακής 18/2/18  .
Πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΔΑΝ και  στους ανθρώπους που δούλεψαν για να φτάσει σε εμάς αυτό το άψογο αποτέλεσμα, στους συμμετέχοντες καρναβαλιστές  που με την φαντασία  τους και τον ρυθμό τους έδωσαν άλλη διάσταση στο καρναβάλι , σε εκείνους που φρόντισαν αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης να καθαρίσουν τους δρόμους  της πόλης  και  στους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής μας  που στήριξαν με την συμμέτοχη τους αυτή την εκδήλωση.
Πρέπει να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να έχουμε τέτοιο αποτέλεσμα.
Πολλά συγχαρητήρια όμως  αξίζουν και στους πολίτες της πόλη μας που έκαναν πράξη το σλόγκαν των φετινών αποκριών «ΦΕΤΟΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ» ………και δεν το μετανιώσαμε γιατί δεν είχαμε να ζηλέψουμε τίποτα από τα Καρναβάλια άλλων περιοχών.
Ευχαριστούμε πολύ για αυτή την υπέροχη εμπειρία τον Κύριο Λευτέρη Ραφαηλάκη και  τον Κύριο Χάρη Αλεξάκη , πρωταγωνιστές των επιτυχημένων εκδηλώσεων της πόλη μας,  και θέλουμε να τους πούμε να συνεχίσουν με την ιδία όρεξη για την ανάδειξη του τόπου μας  και θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους  για ότι χρειαστούν .
Το Δ.Σ
του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου

Leave a Reply

Exit mobile version