in

Που θα γίνει ο γάμος Μπακογιάννη – Κοσιώνη; [VIDEO]

Στο δικό του «νησί», το Καρπενήσι, αποφάσισε να παντρευτεί ο Κώστας Μπακογιάννης την Σία Κοσιώνη
Η επιλογή του ζευγαριού να παντρευτεί στο Καρπενήσι δεν είναι τυχαία. Εκτός από τη μεγάλη αδυναμία του περιφερειάρχη για τον τόπο του, είναι και το ιδανικό μέρος ώστε να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση κάμερες και φωτογράφοι.
Με θέα τα καταπράσινα βουνά της Ευρυτανίας  και όχι το απέραντο γαλάζιο αποφάσισαν να παντρευτούν η ανκοργούμαν του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.  Το ζευγάρι αρχικά είχε προγραμματίσει να παντρευτεί στις 10 Ιουνίου στη Σαντορίνη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο , όμως ο αιφνίδιος θάνατος του επίτιμου προέδρου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη άλλαξε τα σχέδια του ζευγαριού. Ωστόσο μετά τις σαράντα ήμερες πένθους το ζευγάρι αποφάσισε να μην αργήσει άλλο την τελετή του γάμου, μιας και η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
Η αδυναμία του Κώστα Μπακογιάννη στο ορεινό Καρπενήσι είναι γνωστή, άλλωστε ο ίδιος δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει σε συνεντεύξεις του πως αγαπάει πολύ τον τόπο του και είναι τοπικιστής. Σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για το Καρπενήσι,  στο οποίο έχει διατελέσει και δήμαρχος. Έτσι μαζί με την αγαπημένη του αποφάσισαν πως το σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, στο οποίο έμενε και ο περιφερειάρχης είναι το ιδανικό μέρος για να επισφραγίσουν τον έρωτά τους.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Μπακογιάννης φρόντισε να κάνει κάποιες εργασίες τόσο στο εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια για την ημέρα του γάμου. Αρκετά συνεργεία πέρασαν από το σπίτι προκειμένου να επιδιορθώσουν ότι χρειάζονταν και να ετοιμάσουν το σπίτι για το μεγάλο γεγονός.
Ο γάμος είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο 22  Ιουλίου, όμως  ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό που θα τελεσθεί το μυστήριο. Ωστόσο σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι υπάρχουν πολλά εκκλησάκια τα οποία είναι «κρυμμένα» μέσα στο δάσος και το ζευγάρι θα μπορούσε να αποφύγει τα φλας των φωτογράφων. Κάποιες άλλες πληροφορίες  θέλουν το ζευγάρι να επιλέγει να γίνει το μυστήριο μέσα στο σπίτι, στον προαύλιο χώρο ο οποίος είναι πολύ μεγάλος,  χωρίς όμως ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.
Η επιλογή του ζευγαριού να παντρευτεί στο Καρπενήσι δεν είναι τυχαία. Εκτός από την μεγάλη αδυναμία του περιφερειάρχη για τον τόπο του, είναι και το ιδανικό μέρος ώστε να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση κάμερες και φωτογράφοι. Κι αυτό γιατί το σπίτι είναι κυριολεκτικά μέσα στο δάσος και ο μόνος δρόμος που μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση είναι από την είσοδο του σπιτιού, στην οποία όμως δεσπόζει μια τεράστια πόρτα η οποία θα είναι ανοιχτή για τους λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους που έχει επιλέξει το ζευγάρι.  Άλλωστε είναι γνωστό πως τόσο ο ίδιος όσο και η Σία Κοσιώνη έχουν προσπαθήσει να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή από τα αδιάκριτα βλέμματα, ωστόσο η επωνυμία και των δύο δεν τους έχει αφήσει και πολλά περιθώρια.
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

peoplegreece.com: Λεπτομέρειες για γάμο Κοσιώνη-Μπακογιάννη


ΠΗΓΗ: protothema.gr