in ,

«Ποντικός» έκλεψε 1.000 ευρώ από σπίτι

Σαν «ποντικός» μπήκε σε ξένο σπίτι και σούφρωσε ό,τι βρήκε μπροστά του. Ο λόγος για 34χρονο ο οποίος τελικά έπεσε στα «δίχτυα» της Αστυνομίας.

Στις 2 Νοεμβρίου ο 34χρονος είχε εισβάλει στην οικία 40χρονου και έκλεψε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι 34χρονος είχε διαπράξει τη συγκεκριμένη κλοπή, οπότε εξαπέλυσαν ανθρωποκηνυγητό για τη σύλληψή του.

Τελικά ο 34χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 152 γραμμάρια καπνού, τα οποία στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου μία υπόθεση κλοπής η οποία διαπράχθηκε την 02.11.2018 στο Ηράκλειο για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού. Επιπλέον ο 34χρονος συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, την 02.11.2018 άγνωστος δράστης αφαίρεσε από οικία 40χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι 34χρονος είχε διαπράξει την συγκεκριμένη κλοπή.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου εντοπίστηκε χθες (05.11.2018) το μεσημέρι ο 34χρονος και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 152 γραμμάρια καπνού τα οποία στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης και συνελήφθη.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

neakriti.gr