in ,

Πλάτσα πλούτσα με τα παιδιά του 4ου νηπ.

Με τον πιο καλοκαιρινά απολαυστικό τρόπο αποχαιρέτησαν την σχολική τους χρονιά οι μαθητές στο 4ο νηπιαγωγείου  Αγίου Νικολάου.

 

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας μαζί με τους γονείς βρέθηκαν κοντά στο σχολείο τους  στο Ammoudi club και χάρηκαν το παιχνίδι στο νερό της παραλίας, ενώ δεν σταμάτησαν να  φτιάχνουν λιχουδιές με την βοήθεια και υπομονή του Σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη, έφαγαν παγωτό, έπαιξαν με την ανυματέρ, τραγούδησαν και χόρεψαν και χόρτασαν με τις λιχουδιές του μπουφέ.

16 6 15 4ο νηπ (2) 16 6 15 4ο νηπ (1)

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου είχε φροντίσει για τα πάντα   ενώ με΄σα από την ΑΝΑΤΟΛΗ θέλει να πει ένα μεγαλο ευχαριστώ στο “Ammoudi Cafe Resto sand” για τον χώρο και το κέρασμα του, στον  Σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη για τις νόστιμες λιχουδιές του, στην Πηνελόπη Μουτάφη για τα όμορφα παιχνίδια που έκανε στα παιδιά, στον Νίκο Μαρνελλο για την μουσική, τον Αντώνη Φούσκη για τις υπέροχες αφίσες και τις προσκλήσεις και στο ζαχαροπλαστείο Περφεκτ για το παγωτό. Επίσης ευχαριστούν τους γονείς και τα παιδιά όσο και τις δασκάλες τους  που τίμησαν την γιορτή με την παρουσία τους.

 

ΘΑΝΟΣ Κ.