in , ,

Πετσαλάκης και άλλοι υπέρ της κίνησης ανεξαρτητοποίησης Χουρδάκη

Αν θέλουμε να χαρακτηρισουμε την κίνηση ανεξαρτητοποίησης του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Κίμωνα Χουρδάκη η σωστή λέξη είναι ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ  .Αυτό ακριβώς που απαιτεί ο Κλεισθένης στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Εμείς που υπογράφουμε την παρούσα δήλωση στήριξής δεν ψηφίσαμε τον Κίμωνα στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Όμως τιμούμε και εκτιμούμε τον Κίμωνα διότι ακόμη και στα δύσκολα χρόνια του λεγόμενου “αγώνα” έπαιξε ενωτικό ρόλο στην περιοχή .Σχεδόν καθημερινά επισκεπτόταν το Βραχασι και το Σίσι και εξακολουθεί να το επισκέπτεται. Είναι αποδεκτός και φιλικός με την πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας.Σαν πρόεδρος του συλλόγου Μεραμπελιωτών Ηρακλείου μας τίμησε με την παρουσία του συλλόγου σε διάφορες εκκλησιαστικές και πολιτιστικές  εκδηλώσεις.
Τέτοια πρόσωπα χρειάζεται η τοπική αυτοδιοίκηση που υπερβαίνουν κόμματα χρώματα και παρατάξεις για την πρόοδο και την ενότητα των τοπικών κοινωνιών.
Για την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ενότητας των τοπικών κοινωνιών είχαμε παλαιότερα προτείνει τον εκλεγμένο αντιδήμαρχο Νεάπολης Μενέλαο Φουλεδάκη για πρόεδρο της Επιχειρησιακής Βραχασίου .Δυστυχώς ο τότε Δήμαρχος απαξίωσε την πρότασή μας.Σήμερα όμως χαιρόμαστε που ο αγαπητός φίλος Κίμωνας Χουρδάκης θα συνεργασθεί με τον εκλεγμένο ( τρείς φορές ) και καταξιωμένο Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό. Θα είναι πρός όφελος όλων μας.
Μιχάλης Πετσαλάκης πρώην Ποεδρος κοινότητας Βραχασίου.
Χρήστος Μαμαλούκος
πρώην σύμβουλος Κοινότητας Βραχασίου
Στέφανος Κατρινάκης
δημότης Βραχασίου.