in

Πειθαρχικό στην ΕΡΤ για το καζανάκι την ώρα μετάδοσης του Μαραθωνίου

Σε απολογία καλείται μόνιμος υπάλληλος στην ΕΡΤ από το Πειθαρχικό της Συμβούλιο με το ερώτημα της απόλυσης, ενώ υπάρχουν εξελίξεις και για περιβόητη υπόθεση με το καζανάκι που ακούστηκε κατά την αθλητική μετάδοση του Μαραθωνίου…
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν οι typologies.gr, στην πρώτη περίπτωση από έλεγχο που έγινε υπάρχει αμφιβολία για την εγκυρότητα του πτυχίου του που κατέθεσε προκειμένου να προσληφθεί στην εταιρεία.
Διαβάστε επίσης: Έπος σε ζωντανή μετάδοση στην ΕΡΤ: Δημοσιογράφος πάει τουαλέτα και τραβάει καζανάκι την ώρα της μετάδοσης (Video)
Επίσης στο Πειθαρχικό της ΕΡΤ καλούνται οι 4 εργαζόμενοι για το επεισόδιο με την αναζήτηση της τουαλέτας κατά τη διάρκεια αθλητικής μετάδοσης και τον ήχο από το καζανάκι που ακολούθησε.
Ειδικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση η διοίκηση της ΕΡΤ, δεν επιλέγει τη μέθοδο της ΕΔΕ, αλλά της απευθείας κλήσης στο Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να ελέγξει τις ευθύνες των εργαζομένων.
Η αρχή έγινε με τον δημοσιογράφο να φωνάζει on air: «Πού είναι η τουαλέτα; Είναι πάνω;», την ώρα που ο παρουσιαστής περιέγραφε τις βραβεύσεις του Μαραθωνίου.
Φαίνεται, λοιπόν, πως ο δημοσιογράφος πήρε την απάντησή του, καθώς λίγα λεπτά μετά, οι τηλεθεατές άκουσαν ένα καζανάκι να τρέχει, ενώ την ίδια στιγμή έβλεπαν την απονομή μεταλλίων των νικητών στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.
Στην συνέχεια ακούγεται ο σκηνοθέτης, ο οποίος μόλις κατάλαβε τι συνέβη ακούστηκε στον αέρα να λέει: «Ρεεεεεεεε, κόψτε τον ήχο!», ολοκληρώνοντας έτσι την απίστευτη live μετάδοση.
Πηγή: newsbeast.gr