in ,

Πεζοπορία φαράγγι Κριτσάς-Παναγία Κερά-Κριτσά

Την Κυριακή 4 Ιουνίου, ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργανώνει κυκλική πεζοπορία στην περιοχή της Κριτσάς, στα πλαίσια διεξαγωγής του “Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορεινού δρόμου”. Η αθλητική διοργάνωση που διεξάγεται για δεύτερη φορά στην Κρήτη (1983), γίνεται με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν), με την υποστήριξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και συμπεριλαμβάνει αγώνες ορεινού δρόμου 16 & 8 χλμ, στους οποίους συμμετέχουν κορυφαίοι αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να συμμετέχουν στον αγώνα θα πρέπει να υποβάλλουν ατομικά αίτηση εγγραφής το συντομότερο δυνατόν. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2841089513.
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργανώνει, για όσους δεν συμμετέχουν στους αγώνες, κυκλική πεζοπορία στην περιοχή της Κριτσάς. Θα ακολουθήσουμε τη διαδρομή των 8χλμ και θα ξεκινήσουμε από την κεντρική πλατεία του χωριού αμέσως μετά τους αθλητές (έναρξη αγώνων στις 9:00). Θα διασχίσουμε το φαράγγι της Κριτσάς μέχρι την πρώτη έξοδο, από παλιό μονοπάτι θα κατευθυνθούμε προς το ξωκλήσι της Παναγίας Κεράς και θα επιστρέψουμε από χωματόδρομο στην αφετηρία. Προβλεπόμενη διάρκεια πεζοπορίας 3 ώρες.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ομάδας συλλόγου από Άγιο Νικόλαο (οδός Κ. Καραμανλή 24 S/M Βασιλόπουλου), στις 8:15 το πρωί της Κυριακής.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6944782507 & 6946160654
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: στο blog του Συλλόγου (pezopories.blogspot.gr)