in ,

Πατέρας τρολάρει με επιτυχία τις σέξι πόζες της κόρης του![PICS]

Όταν είδε στο Instagram τις σέξι φωτογραφίες της κόρης του και, κυρίως, τα καυτά σχόλια των αγοριών, αποφάσισε να δράσει. Όχι με τον τρόπο που θα περίμενε κανείς από ένα μπαμπά. Αντί για την – αποδεδειγμένα αποτυχημένη – μέθοδο της κατήχησης, της επίπληξης ή ακόμα χειρότερα του καυγά, ακολούθησε το δρόμο της… ομοιοπαθητικής: Πόζαρε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, μιμούμενος το ηδυπαθές ύφος της θυγατέρας του. Και έγινε viral.

«Το έκανα γιατί πόσταρε πράγματα, τα οποία οι άνδρες σχολίαζαν με υπερβολικό τρόπο», λέει ο Κρις Μάρτιν, πατέρας τριών παιδιών και κωμικός ο ίδιος και προσθέτει: «Για να το σταματήσω, πόσταρα κι εγώ κάτι ανάλογο και τους είπα ‘’με εμένα τι γίνεται, παιδιά’’, και τα κατάφερα…»

trol 6
Ο Κρις Μάρτιν «αναδημιούργησε» πέντε από τις σέλφι της κόρης του και περήφανα τις πόσταρε στο λογαριασμό του στο Instagram. Εν μία νυκτί, είδε τον αριθμό τω follower του να εκτοξεύεται.
trol 4 
Όσο για το πώς αντέδρασε η Κάσι; «Δυσανασχέτησε στην αρχή αλλά, στη συνέχεια, βλέποντας τους φίλους της να διασκεδάζουν, αποφάσισε πως ήταν εντάξει», παραδέχεται ο ευφάνταστος μπαμπάς.
trol 5
«Ο μπαμπάς μου πάντα επιστρατεύει το χιούμορ του στον τρόπο που μας μεγαλώνει. Νομίζω πως οι γονείς θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν με χιούμορ κάποιες από τις επιλογές των παιδιών τους. Όμως, θα πρέπει να τα κατανοούν πριν το κάνουν. Όλες οι οικογένειες έχουν διαφορετικούς τρόπους να εκφράζονται», παραδέχεται η 19χρονη Κάσι.
trol 10 copy
Ο Κρις Μάρτιν είναι ένας από τους πολλούς μπαμπάδες που επιστρατεύουν το χιούμορ ως μέσο διαπαιδαγώγισης των παιδιών τους. Το 2013, ένας άλλος μπαμπάς, ο Σκοτ Μάκιντος (Scott Mackintosh) από τη Γιούτα είχε γίνει viral στα social media, ποζάροντας με καυτό σορτσάκι. Θέλησε, μ’αυτόν τον τρόπο, να πει στην κόρη του, Μάιλι πως δεν ενέκρινε τον τρόπο που ντυνόταν.
trol 8
cnn.gr