in

Παρουσιάστηκε ο νέος ΟΦΗ [PICS]

Η νεα ομάδα του ΟΦΗ που θα μπει την Κυριακή στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής  με μοναδικό στόχο την άνοδο στη Football League ,παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο TALOS PLAZA .Την εκδήλωση  στην οποία  έδωσαν το παρόν η διοίκηση  του ποδοσφαιρικού τμήματος ,το προπονητικό τιμ και όλοι οι ποδοσφαιριστές , η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταυρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Ηρακλείου ,Βασίλης Λαμπρινός.

ofi-paroysiasi-dandalis-sifakis-dioikisi-ofi.jpg

Α.Σηφάκης:΄΄Ενωμένοι για την άνοδο΄΄
Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ,Αντύπας Σηφάκης στην τοποθέτηση του τόνισε πως στόχος είναι η άμεση επιστροφή του ΟΦΗ στη Σούπερ Λιγκ. Για τη φετινή σεζόν είπε ότι η ομάδα δουλεύει πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα και κάλεσε τους φιλάθλους να τη στηρίξουν για να πετύχει το στόχο της ανόδου. Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ.Σηφάκη
“Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ανθρώπους να έρχονται κοντά μας γιατί μέχρι τώρα ακούγαμε και μαθαίναμε ότι υπήρχε μια θετική ανταπόκριση. Βλέπω ότι ο κόσμος του ΟΦΗ είναι έτοιμος να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια.
Είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι τώρα, βέβαια τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα αν δεν είχαμε κάποιους απρόσμενους τραυματισμούς. Ο ΟΦΗ διαθέτει ένα πολύ σωστό ιατρικό τιμ και όλες οι περιπτώσεις έχουν αντιμετωπιστεί πολύ σωστά. Σε δύο μήνες το αργότερο, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν επιστρέψει.
Τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι η ομάδα γυμνάζεται καλά. Γίνεται επαγγελματική δουλειά για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται τις τελευταίες 10 ημέρες όπου η ομάδα έχει ανεβάσει εντυπωσιακά την εμφάνιση της.
Όσοι είδαν στην Αθήνα το φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη, έχουν τρομάξει. Όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον ΟΦΗ και θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο για να στηρίζει την ομάδα.
Με κόσμια συμπεριφορά, δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα και θέλουμε να συμβάλουν όλοι στην πορεία του ΟΦΗ.
Θέλουμε να φέρουμε στο γήπεδο την οικογένεια. Να δημιουργήσουμε μια φρέσκια και ευχάριστη ατμόσφαιρα ώστε οι Ηρακλειώτες να φέρνουν στο γήπεδο τις οικογένειες τους, σίγουροι ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό.
Θέλουμε δίπλα μας τους φωνακλάδες οπαδούς του ΟΦΗ ώστε να είναι στο πλευρό της ομάδας και με την ιαχή “ΟΦΗ” να βοηθήσουν την ομάδα. Θέλω να πω ότι έχουμε άριστη συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, έχουν μείνει ελάχιστα πράγματα που ενδεχομένως και αύριο(24/9) να κλείσουν.
Θα πρέπει να κάνει Γενική Συνέλευση ο Ερασιτέχνης προκειμένου να κλείσει και τυπικά το θέμα. Ο ΟΦΗ είναι μια γροθιά και αυτό το μήνυμα πρέπει να πάρει ο κόσμος του.
Σκοπός μας είναι να επανέλθει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ το συντομότερο δυνατόν.’’
Σεροπιάν:΄΄ Μόνο τον εαυτό μας μπορούμε να φοβηθούμε ΄΄
Ο τεχνικός του ΟΦΗ,Μουράτ Σεροπιάν τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα ,υπογραμμίζοντας πως ΄΄μόνο τον κακό μας εαυτό  μπορούμε να φοβηθούμε΄΄.Αναλυτικά οι δηλώσεις του :
‘’Συμπληρώνουμε σχεδόν δύο μήνες. Έχει γίνει μια σκληρή προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι είμαστε πολύ κοντά σε αυτό που σχεδιάσαμε στην αρχή. Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες, έμπειρους και παιδιά από την Κρήτη δημιουργώντας μια ανταγωνιστική ομάδα. Συνδυάζουμε την εμπειρία, το νεαρό της ηλικίας, την εντοπιότητα και το αποτέλεσμα. Πηγαίνοντας προς την έναρξη του πρωταθλήματος είχαμε πει με τον Γιώργο Βλαστό ότι τα φιλικά παιχνίδια θα ήταν ένα κριτήριο. Στα δύο τελευταία παιχνίδια, από πλευράς απόδοσης, είμαστε πολύ κοντά σε αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε στο πρωτάθλημα.
Μόνο τον κακό μας εαυτό  μπορούμε να φοβηθούμε, κανέναν άλλο. Αυτό που δεν μου επέτρεψαν άλλες ομάδες, να χτίσω, θέλω να το πετύχω με τον ΟΦΗ: Να κάνω μια ομάδα στο πέρασμα του χρόνου. Ο κόσμος, η ιστορία που κουβαλάει η ομάδα είναι στοιχεία που θα συνοδεύσουν τον ΟΦΗ.΄΄

ofi-paroysiasi-vlastos.jpg

Βλαστός:΄΄ Εργαζόμαστε για την επίτευξη του στόχου΄΄

Ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ Γιώργος Βλαστός δήλωσε:
΄΄Ελπίζουμε όλοι ότι θα είναι μια κακή παρένθεση. Τους γνωρίζω όλους και με γνωρίζουν όλοι. Το μόνο που μπορώ να πω και εγώ αλλά και όσοι εργάζονται στον ΟΦΗ ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου.
Με τιμάει πολύ το γεγονός ότι υπηρετώ τον ΟΦΗ από αυτό το πόστο. Πάντα ήμουν κοντά στον ΟΦΗ και πάντα θα είμαι δίπλα του.΄΄
Δανδάλης :’’Σημαντικό το ματς με τον Εθνικό΄΄

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης στη σύντομη τοποθέτηση του μίλησε ενωτικά:΄΄
Σε αυτήν την προσπάθεια θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Στο ποδόσφαιρο το ξεκίνημα είναι το ήμιση του παντός. Θεωρώ ότι το πρώτο παιχνίδι, της Κυριακής είναι το πιο σημαντικό ώστε το σωματείο να πάρει ψυχολογία.’’

ofi-paroysiasi-paihtes-ofi-2-640x420.jpg
ofi-paroysiasi-kasmeridis-perogamvrakis-fragkoylakis-raptakis.jpg

Η παρουσίαση της φανέλας και τα 45.000 ευρώ της Περιφέρειας
Η παρουσίαση των 2 εμφανίσεων του ΟΦΗέγινε από τους Αντίπα Σηφάκη, Βασίλη Λαμπρινό, Σταύρο Αρναουτάκη ενώ ανακοινώθηκε,ότι  η Περιφέρεια Κρήτης προσέφερε 40.000 ευρώ για έργα στο Γεντί Κουλέ
ΠΗΓΗ: ekriti.gr