in ,

Παραδόθηκε στον Δήμο το Τουριστικό Περίπτερο Μιλάτου

Το κτίριο του τουριστικού περιπτέρου που βρίσκεται κοντά στο Σπήλαιο της Μιλάτου και που για σειρά ετών παρέμενε εγκαταλειμμένο, παρέλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντ. Ζερβός από τον εργολάβο, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης για να δοθεί άμεσα σε χρήση, με στόχο την συνολική αναβάθμιση του ιστορικού αυτού χώρου. 

Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του Δήμου κ. Γ. Στεφανάκη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου κ. Μ. Λεμπίδη καθώς και τον πρόεδρο της κοινότητας Βραχασίου κ. Κ. Κυβερνητάκη, έγινε επίσης αυτοψία σε περιοχή του Σισίου (δυτικά του γηπέδου, στον δρόμο που κατεβαίνει απο τον παλιό εθνικό στο δυτικό κομμάτι  του Σισίου) όπου υπήρξε κοινή διαπίστωση των προβλημάτων που υπάρχουν στην συγκεκριμένη περιοχή, κυρίως λόγω των λιμναζόντων υδάτων.
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, πρότεινε στον πρόεδρο του Τ.Σ αλλά και στον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου, να υπάρξει εφαρμογή τεχνικών λύσεων εφικτών, δεδομένου, ότι τα μικρορεύματα (κουτούτα) – με την οικοπεδοποίηση της περιοχής, έχουν καταστραφεί και  υπάρχει ανάγκη να εφαρμοστούν λύσεις που θα βοηθήσουν στην βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της περιοχής.