in

Παναγιώτης Ψωμιάδης για Γιάννη Βαρδή: «Το παιδάκι αυτό δεν μπόρεσε ούτε…» (video)

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απαντά στον Γιάννη Βαρδή για το σχόλιο του για τη διαφήμιση που έκανε.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας το σάλο που προκλήθηκε από τη διαφήμιση που έκανε για γνωστό κατάστημα παιχνιδιών. Η κεντρική ιδέα αφορά τις Απόκριες και πρωταγωνιστής της είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ντυμένος Ζορό. Αυτή δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που τον βλέπουμε ντυμένο έτσι, αφού είχε κάνει θραύση πίσω στις απόκριες του 2009 με αυτή τη στολή. Τη διαφήμιση αυτή σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Γιάννης Βαρδής γράφοντας:
«Για να θυμάστε και να θυμόμαστε που ρίχνουμε την ψήφο. Τι σκουπίδια έχουμε θρέψει. Άλλοι κρύβονται αλλά και άλλοι φαίνονται. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο όμως. Όταν είσαι καρναβάλι σου ταιριάζει η αποκριά.»
Όταν η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε το σχόλιο του Παναγιώτη Ψωμιάδη πάνω σε αυτό, εκείνος απάντησε: «Θα κρίνω τη δήλωση του Γιαννάκη, όταν 35 χρόνια σε κρίνει ο ελληνικός λαός; Εξάλλου, το παιδάκι αυτό δεν μπόρεσε ούτε σκιά του πατέρα του να είναι. Εμένα με έχουν κρίνει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, θα καθίσω τώρα για το τι λέει ο Γιαννάκης. Όταν κατηγορείς τον Ψωμιάδη είναι πολύ εύκολο να βγεις από τη ναφθαλίνη.»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απαντά στον Γιάννη Βαρδή!


Πηγή:  zappit.gr