in , , , , ,

Παιχνίδι πέρα από τα όρια

Και ξαφνικά το απόγευμα της Κυριακής και ενώ ήταν σε πλήρη εξέλιξη όλες οι παράλληλες δράσεις στην δεύτερη μέρα για το Φεστιβαλάκι 2016 στον δημοτικό κήπο της πόλης, ομάδες νεαρών εφήβων έτρεχαν, ρωτούσαν, έψαχναν και δοκιμάζονταν.
 
Αν και δεν είναι συχνό φαινόμενο να παίζεται κυνήγι κρυμμένου θησαυρού το καλοκαίρι παρά στις ημέρες της αποκριάς αυτό δεν εμπόδισε τα μέλη του τοπικού  σώματος των οδηγών της Νεάπολης για να διοργανώσουν με τεράστια επιτυχία το συγκεκριμένο παιχνίδι που ήταν βασισμένο στην  ιστορία της πόλης της Νεάπολης.
 
Γρίφοι, δοκιμασίες, στοιχεία, και πολύ τρέξιμο για τις 9 ομάδες των 6 ατόμων που δεν σταμάτησαν να  ψάχνουν απαντήσεις σε γρίφους  σαν και αυτό.
 
«Το όνομα της πόλης μας την Ενετοκρατία έγινε και κρεμοσάπουνο με πολύ επιτυχία» και η απάντηση ήταν Villa Nova, ακόμα γρίφοι που οδηγούσαν σε σημεία της πόλης, και σε καταστήματα έκαναν τις ομάδας να μάθουν πάρα πολλά και βέβαια να το διασκεδάσουν με την ψυχή τους.
 
Έψαχναν στην παλιά πιάτσα ταξί στο παλιό ταχυδρομείο στα δικαστήρια στα γραφεία μητρόπολης στο παλιό σιντριβάνι και όλα αυτά με τα πόδια και με την χρήση υπολογιστή και κινητού να επιτρέπεται.
1 8 16 θησαυρος 3 p
Πολλά τα εύσημα στους διοργανωτές που σε λίγε μέρες κατάφεραν να οργανώσουν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι από την μια και μια εργασία για την τοπική ιστορία του τόπου κάνοντας μικρούς και μεγάλους να το ευχαριστηθούν και…ας λερώθηκαν λιγάκι.
 
Σε μια δε δοκιμασία χρειάστηκε οι συμμετέχοντες να φορέσουν και μάσκα θαλάσσης για λόγους ευνόητους όπως τα φωτογραφικά στιγμιότυπα δείχνουν.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.