in

Παγώνει όλη η Κρήτη (άκουσε το)

Στα μισά της εβδομάδας θα κορυφωθεί ο άσχημος καιρός στην Κρήτη σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Μιχάλη Καρακατσάνη στην εκπομπή πάμε αέρα με τον Θάνο Κορομπύλια στον 104,4 το πρωί της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου

καρακατασανησ
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ

Το χιόνι θα πέσει σε υψόμετρο κάτω από τα 700 μέτρα ενώ το χιονόνερο θα κάνει αισθητή την παρουσία του σε ολόκληρο το νησί όπου η θερμοκρασία θα πέφτει καθημερινά είπε μεταξύ άλλων

ακούστε την πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Η πρόγνωση του ίδιου:

Μια εβδομάδα με έντονη κακοκαιρία θα είναι η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε. Με ισχυρές βροχές αλλά και καταιγίδες, χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της Ηπείρου, της Κεντρικής Ελλάδας ακόμα και της Αττικής, θυελλώδεις Βοριάδες και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας.

Δεν θα μείνει και η Κρήτη ανεπηρέαστη, όπως έχουμε ενημερώσει εδώ και μέρες, από αυτή την σοβαρή μεταβολή του καιρού.

Για το νησί μας το εικοσιτετράωρο της Τρίτης 11 Ιανουαρίου θα κυλίσει με αρκετή συννεφιά, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειώνονται στους ορεινούς όγκους και πάνω από το υψόμετρο των 1200 μέτρων.

Οι άνεμοι αρχικά από ΝΔ διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, το βράδυ όμως θα στραφούν σε ΒΑ διευθύνσεις με τάσεις περαιτέρω ενίσχυσης ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 7 και 14 βαθμών.

Μιχάλης Καρακατσάνης Μετεωρολόγος.