in ,

Παίζουν με τις λέξεις οι επαγγελματίες;

Ο επαγγελματικός σύλλογος του Αγίου Νικολάου και όλων σχεδόν των πόλεων της Κρήτης με ανακοινώσεις τους ενημέρωναν τους καταναλωτές ότι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στην Κρήτη δεν θα ισχύσουν μετά την απόφαση της ΟΕΚ. Μετά όμως απο τις αναρτήσεις σε βιτρίνες προσφορών και όχι εκπτώσεων οι καταναλωτές βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατάσταση, όχι Γιάννης Γιαννάκης και σαφώς υπάρχει σύγχυση. Εξέλιξη που έκανε τον εμπορικό σύλλογο του Αγίου Νικολάου να βγάλει την ανακοίνωση που ακολουθεί
“Μετά την ενημέρωση που είχαμε ,μόλις σήμερα ,θα θέλαμε να σας  ενημερώσουμε για το πρώτο  15νθήμερο του ΜΆΙΟΥ ότι απαγορεύονται οι εκπτώσεις αλλά όχι και οι προσφορές.
Όποια επιχείρηση επιθυμεί να διαθέτει τα προϊόντα της σε προσφορές πρέπει να κάνει αίτηση στον Εμπορικό Σύλλογο για να  δοθεί άδεια και τα εμπορεύματα που θα διατίθενται σε προσφορά δεν πρέπει να ξεπερνάνε το 50% του σύνολου των εμπορευμάτων του εκάστοτε καταστήματος .
Εάν κάποια επιχείρηση δεν είναι μέλος ή  δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένη για το ετος 2018 μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με την άδεια .Οποιος ενδιαφέρετε μπορεί να στείλει mail.
Mail :es-agnikolaou@hotmail.gr