in , , , , , ,

Παίζει μπάλα η δικαιοσύνη, στο νομό.

Οι δικηγόροι της Ελλάδας βρίσκονται εδώ και τέσσερεις μήνες σε ένα διαρκή αγώνα για τα δικαιώματα του κλάδου  τους συμμετέχοντας ενεργά σε ένα αγώνα κατά της πρότασης της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.
 
Οι δικηγόροι και άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι απέχουν από τα καθήκοντά τους από τις αρχές του Ιανουαρίου και συνεχίζουν σίγουρα και πέρα από τις 15 του μήνα που έχουν ορίσει ως νέα ημερομηνία για τις παραπέρα αποφάσεις τους, όπως σχολιάζει ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου του νομού Νίκος Παπαδάκης.
 
Εν τω μεταξύ οι δικηγόροι του νομού, οι δικαστικοί και οι εργαζόμενοι  στα δικαστήρια  συμμετέχουν σε ένα επιπλέον αγώνα, την φορά ποδοσφαιρικό και μάλιστα για καλό σκοπό με τα έσοδα του να ενισχύουν τις ανάγκες του συλλόγου των Νεφροπαθών του νομού Λασιθίου. «Πέρα από όλα τα άλλα δεν μπορούμε να αφήσουμε σε καμία περίπτωση τον κοινωνικό παράγοντα στην άκρη και παρά τις δυσκολίες όλων να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να βοηθήσουμε, να στηρίξουμε και να συνεισφέρουμε με τον κάθε τρόπο. Εδώ και δύο χρόνια έχουμε κατά κάποιο τρόπο θεσπίσει την διοργάνωσης ενός ποδοσφαιρικού αγώνα με σκοπό φιλανθρωπικό.
 
Φέτος είναι η Τρίτη χρονιά που δίνουμε ξανά ραντεβού στο εθνικό στάδιο του Αγίου Νικολάου την φορά αυτή ώστε δώσουμε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και να συλλέξουμε χρήματα τα οποία φέτος θα προσφερθούν στον σύλλογο των νεφροπαθών του νομού μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σαν κλάδος για να τονώσουμε την προσπάθεια του συγκεκριμένου συλλόγου όπως επίσης είναι και μια κίνηση για να δείξουμε όλοι μας, είτε εντός αγωνιστικού χώρου είτε στις κερκίδες ότι πραγματικά νοιαζόμαστε για τον διπλανό μας για τον συνάνθρωπο μας και στηρίζουμε ότι ή ίδια η πολιτεία δεν κάνει σωστά.» είπε ο κ. Παπαδάκης.
 
Ο ίδιος προσκαλεί το Σάββατο 16η Απριλίου 2016 και ώρα 16.00 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου όλους να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν τον αγώνα που Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου μεταξύ των ομάδων του Δικηγορικού Συλλόγου και των Δικαστών/Δικαστικών υπαλλήλων του Πρωτοδικείου Λασιθίου. «Το σύνολο των εσόδων από την διάθεση των προσκλήσεων για τον παραπάνω αγώνα, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου, θα προσφερθούν για την κάλυψη αναγκών του Συλλόγου Νεφροπαθών Λασιθίου.» επισημαίνει και ευχαριστεί τόσο τον ΠΑΟΔΑΝ για την παραχώρηση του γηπέδου και την προβολή της εκδήλωσης, την ΕΠΣΛ για τους διαιτητές, το νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ του Αγίου Νικολάου για την ιατρική παρουσία στο γήπεδο, τις γραφικές τέχνες Λαυρεντάκης στη Νεάπολη για την εκτύπωση των προσκλήσεων και  αφισών της εκδήλωσης.
Layout 1
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ