in

Πέταξαν γάτα δεμένη σε σακούλα σε κάδο σκουπιδιών στους Μεσελέρους [VIDEO – σκληρές εικόνες]

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που δείχνει άνδρα να βρίσκει γάτα δεμένη μέσα σε σακούλα και πεταμένη σε κάδο σκουπιδιών στο χωριό Μεσελέροι.

Όπως αναφέρει ο άνδρας που βρήκε τη γάτα, κάποιος ηλικιωμένος κύριος τον κάλεσε για να τον ενημερώσει πως περνώντας από το σημείο είδε μέσα από τον κάδο ένα σκυλάκι μέσα σε σακούλα. Λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του ήταν αδύνατο να βγάλει ο ίδιος τη σακούλα έξω και έτσι τον ειδοποίησε.
Δυστυχώς ο άνδρας παρά την ταχύτατη ανταπόκρισή του δεν κατάφερε να σώσει το άτυχο ζώο. το οποίο τελικά ήταν γάτα η οποία πέθανε από ασφυξία.
Σοκαριστική είναι η περιγραφή του ίδιου αλλά και το βίντεο παρακάτω:
I was doing fast my work to find some hours to have my afternoon siesta and when I was I bed they called me , it was an old man saying that he saw one dog locked in a bag and he was alive but he was too old to take out the bag to help the dog . I stand up and I run fast to help the poor animal but it was too late , it was a dead cat and not a dog … This happened in the village Meseleri . I am still in a scock because they closed the cat alive in the bag to die ….sorry that I post this video but all people must see what is going on here …. Έβαλαν ζωντανή γάτα σε σακούλα και την έδεσαν σφιχτά για να πεθάνει και την έριξαν ζωντανή στο κάδο στο χωριό ΜΕΣΕΛΕΡΟΙ … ο άνθρωπος που με πήρε τηλ νόμιζε ότι ήταν σκύλος και ήταν ζωντανός αλλά δεν μπορούσε να τον βγάλει από το κάδο γιατί είναι ηλικιωμένος … ακόμα να συνέλθω από το σοκ …ντροπή και εσχος … Όλοι πρέπει να δουν τα χάλια μας και το πως είναι η ζωή μου και γι αυτό ανέβασα το βίντεο
Δείτε το βίντεο (προσοχή σκληρές εικόνες):