in , , ,

Πέρασαν από την πολη τα καλύτερα μοντέλα.

Στους λάτρεις των δύο τροχών ήταν η Παρασκευή που μας πέρασε από το μεσημέρι και μετά μιας και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όχι μία ούτε δύο ούτε τρεις αλλά πολλές από τις εμπειρίες που προσφέρουν τα νέα μοντέλα της YAMAHA.  

Η τοπική αποκλειστική αντιπροσωπεία Αγίου Νικολάου  ΑΛΤΣΙΑΔΗΣ Ε.Π.Ε. και η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.  έδωσαν την ευκαιρία σε δεκάδες αναβατών να κάνουν δοκιμές σε όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας με την συνοδεία ειδικευμένου προσωπικού που απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις και έδινε όλες τις πληροφορίες για τις νέες προτάσεις της YAMAHA.  

 “YOUR TOWN-YOUR RIDE” ο τίτλος της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε  στην Κιτροπλατεία την Παρασκευή και έτσι ακριβώς και έγινε, ο κάθε αναβάτης με το δίπλωμα του και φορώντας κράνος  ανακάλυψε στην πράξη με μια βόλτα τόσο μέσα στην πόλη όσο και εκτός τα πλεονεκτήματα του νέου Xenter 150, του ασυναγώνιστου Χ-ΜΑΧ250, του διαχρονικού X-CITY250, του κορυφαίου Τ-ΜΑΧ530,  άλλων μοναδικών scooter YAMAHA και όχι μόνο. 

Μετά τα test rides οι συμμετέχοντες είχαν δε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα mini σεμινάριο με οδηγίες ασφαλούς οδήγησης από τον Θανάση Χούντρα. 

Η ανταπόκριση σε αυτή την εκδήλωση κρίνεται πολύ ικανοποιητική και οι εντυπώσεις που άφησαν τα νέα 2τροχα της YAMAHA ήταν οι καλύτερες σε όλους.

ΘΑΝΟΣ Κ