in

Πάρκο βγαλμένο από… παραμύθι![PICS]

Η υλοποίηση της βρετανικής εκδοχής του θεματικού πάρκου Paramount της Disneyland αναμένεται να γίνει πραγματικότητα έως το 2022. Το νέο πάρκο, αξίας 3,5 δισεκατομμυρίων λιρών, που θα βρίσκεται δίπλα στο Dartford, στην περιοχή του Kent, εκτιμάται πως θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τις εγκαταστάσεις της Disney στη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς θα αποτελεί το πρώτο θεματικό πάρκο τέτοιου επιπέδου στη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, θα διαθέτει χώρο εκδηλώσεων χωρητικότητας 2.000 θέσεων, με περισσότερες από 50 διαδρομές και δραστηριότητες, καθώς και ένα τεράστιο κλαμπ νυχτερινής διασκέδασης.

Όπως υποστηρίζουν οι επενδυτές, θα είναι σε θέση να φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του πάνω από 40.000 επισκέπτες καθημερινά, ενώ αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, καθώς θα προσφέρει εργασία σε περισσότερους από 33.000 ανθρώπους.

Το απαράμιλλης ομορφιάς και σχεδιασμού θεματικό πάρκο, έκτασης 872 στρεμμάτων, εκτός από τη δυνατότητα φιλοξενίας εκδηλώσεων του πάλαι ποτέ κραταιού Hollywood studio -με παραγωγές στο ενεργητικό του όπως ο Τιτανικός, το Iron Man και το Forrest Gump- θα είναι σε θέση να προσφέρει «στέγη» σε εκπομπές του BBC καθώς και των Aardman Animations.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το πάρκο θα περιλαμβάνει ζώνες όπως: Adventure Isle, Land of Legends, Cartoon Circus, Starfleet Command, Πλατεία δράσης και το λιμάνι της Paramount.

Εκτός όμως από τις ψυχαγωγικές του δραστηριότητες θα διαθέτει κι έναν εκθεσιακό χώρο 11.000 τετραγωνικών μέτρων, που θα μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον κλάδο της εστίασης στους χιλιάδες επισκέπτες του.

Η τιμή εισόδου, σύμφωνα με τους επενδυτές, αναμένεται να αγγίξει τις 57 λίρες ανά άτομο για μία ολόκληρη ημέρα περιήγησης.

zougla.gr