in , , ,

«Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος που υποφέρει»

Η ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της «Ημέρας Αγάπης 2015» κυριάρχησε στη συνάντηση που είχαν τα μέλη της Πολιτιστικής Ομάδας των Καθηγητών του Αγίου Νικολάου με τους εκπρόσωπους των φορέων που συμμετείχαν στην γιορτή για τον συνάνθρωπο που έγινε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.
Στη συνάντηση που έγινε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Αγίου Νικολάου παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός της φετινής δράσης, ο οποίος ήταν καλύτερος από τον περυσινό, που με την σειρά του είχε πάει πιο καλά από τον αντίστοιχο πριν τρία χρόνια, κάτι που ποτίζει με αισιοδοξία τα μέλη της ΠΟΚΑΝ και όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν.
Το σύνθημα «Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος που υποφέρει» φαίνεται πως έχει κυριαρχήσει τα χρόνια της κρίσης στην ελληνική κοινωνία και μάλιστα του Αγίου Νικολάου, αφού όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση, κάθε χρονιά και μεγαλώνει η συνεισφορά των συμπολιτών μας για το «Ταμείο Αγάπης».
Έγινε συζήτηση για τα περιθώρια βοήθειας που μπορεί να προσφέρει κάθε φορέας και την ανάγκη συντονισμού μεταξύ τους, για να έχουμε καλύτερη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων. Καταγράφηκαν τα ποσά που πρέπει να δοθούν άμεσα για την κάλυψη των αναγκών που προέκυψαν το 2016 και ορίστηκε νέα συνάντηση των φορέων για την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ