in , ,

Πάμε καλά, η πόλη αλλάζει εικόνα, εκτιμά ο αντιδήμαρχος.

«Πάμε καλά» το σχόλιο του αντιδημάρχου Αγίου Νικολάου Νίκου Χαριτάκη κατά την πρώτη μέρα της αυστηρής εφαρμογής του μέτρου κατά της δέσμευσης κοινοχρήστων χώρων σε σημεία των δρόμων εντός της πόλης του Αγίου Νικολάου  από διάφορα αντικείμενα και πινακίδες.

Ο αντιδήμαρχος είπε ότι ήδη από χθες έχει φανεί η διαφορά σε σημεία της πόλης όπου πάντα ήταν τοποθετημένα διάφορα αντικείμενα προκειμένου να μην μπορεί ένα όχημα να παρκάρει. Σε αυτό όπως σχολίασε στην ΑΝΑΤΟΛΗ έγινε πολύ δουλειά η ενημέρωση των προηγούμενων ημερών αλλά και η πολύ καλή και αποτελεσματική δουλειά της αστυνομίας.

«Μιλήσαμε σε όλους, πήγαμε την ανακοίνωση σε όλους, ώστε να μην υπάρχει κανείς που να πει ότι δεν το ήξερε ή δεν το είχε μάθε, και σε αυτό βοηθήσατε και εσείς με τις δημοσιεύσεις σας. Επιτέλους να δείξουμε σαν πόλη ένα άλλο πρόσωπο.»

είπε και τόνισε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και δεν θα ατονήσουν.

 

Μένουν μόνο τα παρκαρισμένα για καιρό  δίκυκλα με αριθμό κυκλοφορίας που θα διασταυρωθεί ένα και εφ΄ όσων είναι νόμιμα ώστε να τα μαζέψουμε και αυτά, πρόσθεσε ακόμα και ζήτησε από τους πολίτες να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό.

 

ΘΑΝΟΣ Κ