in , , , , ,

Πάμε για το 10ο το καλό

Στα τραπέζια των ταβλαδόρων της περιοχής αυτό που συζητούν τις τελευταίες μέρες είναι η συμμετοχή τους στο 10ο πρωτάθλημα τάβλι των ΝΕΩΝ Νεάπολης που θα διεξαχθεί στον δροσερό κήπο της πόλης το πρωί της Κυριακής 7 Αυγούστου.
 
Από την μια το χρηματικό έπαθλο για τον πρώτο που είναι τα 300 ευρώ μετρητά και από την άλλη οι ανοιχτοί λογαριασμοί  που υπάρχουν από αναμετρήσεις των προηγούμενων ετών μεταξύ των καλύτερων στο τάβλι στην ανατολική Κρήτη κάνει την αγωνία να κορυφώνεται μέρα με την ημέρα.
 
Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή μερικοί από τους κορυφαίους ενώ καθημερινά οι λίστα μεγαλώνει με τους παίχτες αουτσάιντερ πάντα να είναι επικίνδυνοι διότι μην ξεχνάμε πέρα από την ικανότητα την γνώση και την εμπειρία και η τύχη συμβάλει.
 
Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν όλοι οι ενήλικες να κάνουν τηλεφωνικά  στους αριθμούς  6977392323 και 6972819663 με την δήλωση να είναι στα 5 ευρώ.
 
Η φιλοξενία αναμένεται και φέτος παραδειγματική από τους νέους που κάθε χρόνο φροντίζουν τα απάντα πέρα από την φυσική δροσιά και σκιά που προσφέρει ο δημοτικός κήπος της πόλης.
 
1 8 16 ταβλι νεοι