in , , , ,

Πάμε ίσως για το πιο καλό 2ήμερο 15αύγουστου στη Νεάπολη

Στην πλέον ουσιαστική και αποτελεσματική συνάντηση που έγινε στη Νεάπολη το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ των εκπροσώπων της παρούσας  Δημοτική αρχής, της νέας, των επαγγελματιών, των συλλόγων και των φορέων, ολοκληρώθηκαν όλες οι εκκρεμότητες που αφορούν το 2ήμερο του 15αύγουστου. 

Τον συντονισμό έχει αναλάβει ο εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος για θέματα Νεάπολης Δημοσθένης Μεθυμάκης ενώ στην συνάντηση παρόν ήταν και ο υπεύθυνος για τα αθλητικά θέματα του Δήμου νυν Δημοτικός Σύμβουλος, επίσης, Γιώργος Ξένος. 

Στην συζήτηση έδωσαν το παρόν και νεοεκλεγέντα μέλη στο τοπικό συμβούλιο της Νεάπολης ενώ παρόν ήταν κι ο νυν πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Κίμων Χουρδάκης, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Νεάπολης Σταύρος Τζώρτζης, εκπρόσωποι από τον νεοσύστατο ποδηλατικό όμιλο της Νεάπολης όπου ο ρόλος τους σε ότι αφορά την καλύτερη διοργάνωση των αγώνων ποδηλάτου θα είναι καθοριστικός, μέλη από την ΑΕΝ, τους Νέους Νεάπολης και βέβαια οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες των καφέ μπαρ και εστιατορίων της πλατείας. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές φέτος θα γίνει μια προσπάθεια ώστε να κυκλοφορήσει ένα ενημερωτικό έντυπο για το 2ήεμρο όπου παράλληλα θα ε΄χει και τον ρόλο της φιλοξενίας περισσότερων χορηγιών ώστε τα χρήματα να καλύψουν διάφορες δαπάνες για την καλύτερη οργάνωση και φιλοξενία του 2ημέρου. 

Με βάση ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται μια σωστότερη προσπάθεια της διοργάνωσης των αθλημάτων που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το πανηγύρι της Παναγίας η καλύτερη προετοιμασία τους επιβάλει να γίνουν επιπλέον πράγματα που θα φέρουν περισσότερο κόσμο στην περιοχή. 

Στα πλάνα των διοργανωτών είναι να γίνει το 2ήμερο η περιοχή ένας προορισμός όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να γίνονται θεατές όχι μόνο στα πολιτιστικά δρώμενα που το βράδυ γίνονται αλλά και στην ροή των αγώνων που ξεκινούν από νωρίς και γίνονται τόσο εντός της πόλης όσο και στους γύρω οικισμούς με τερματισμό την πλατεία της Νεάπολης.

Δεδομένη είναι δε και η διάθεση του καλύτερου δυνατού και από τους επαγγελματίες και την ΑΕΝ που θα φιλοξενήσουν τους επισκέπτες του 2ημέρου στην Νεάπολη και στα δύο βράδια, προσφορά και σε ότι αφορά τις υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές αλλά και οικονομική συμμετοχή στην διοργάνωση. 

Το παραδοσιακό πανηγύρι της Νεάπολης έχει την διαφορετικότητα από άλλες ανάλογες διοργανώσεις ότι δεν είναι ένας ο φορέας που έχει την ευθύνη. Στο 15αύγουστο της Νεάπολης συμμετέχουν σχεδόν όλοι και αυτό έχει και τα καλά του αλλά δημιουργεί και ζητήματα που δεν μπορούν από όλους να αντιμετωπιστούν το ίδιο. 

Πάντως με βάση το κλίμα που επικρατεί και την καλή προετοιμασία έως τώρα, όλα δείχνουν ότι η Νεάπολη θα ζήσει ένα από τα καλύτερα 2ήμερα της στην καρδιά του μήνα που πλησιάζει πάντα στην χάρη και με τις ευλογίες της Μεγάλης Παναγίας..

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ